Prințul William și Kate Middleton fac planuri de mutare. Mizează pe un loc aparte

Prințul William și Kate Middleton fac planuri de mutare. Mizează pe un loc aparte
Cuplul regal ar avea în vedere o mutare. Potrivit The Times, Ducesa de Cambridge a fost văzută făcând vizite în mai multe școli pregătitoare dintr-o anume zonă a Angliei, ceea ce scos la iveală planurile de mutare.

Ducii de Cambridge se pare că se pregătesc să se mute în castelul Windsor, asta deși familia are deja două „case”, Palatul Kensington din Londra și Anmer Hall din Norfolk.  Dar motivele sunt întemeiate. Și au legătură cu bunica prințului William.

Regina își desfășura activitățile la Palatul Buckingham în timpul săptămânii și de la Castelul Windsor în weekend. Dar când pandemia a lovit în martie 2020, ea s-a mutat la Windsor. După o scurtă revenire, acum locuiește și lucrează de acolo. Acum ducele de Cambridge ține să fie aproape de ea. Inclusiv pentru a învăța mai multe despre conducerea regatului. Dar mai ales pentru a-l putea iniția în acest sens pe fiul său, prințul George.

Așa cum știți, prințul William este al doilea în ordinea succesiunii la tron, după tatăl său, prințul Charles. Lui îi urmează fiul său, prințul George, primul născut, care ocupă locul al treilea în linia succesiunii. Este logic și de înțeles de ce și-ar dori să se afle în preajma Reginei. Cu atât mai mult cu cât aceasta este destul de slăbită în ultima perioadă.

Cuplul de Cambridge dorește o viață la țară pentru copii

Pe de altă parte, mai este problema stilului de viață. Cuplul s-a bucurat întotdeauna de viața la țară și chiar a locuit la Anmer Hall câțiva ani înainte de a se muta la Londra. Mutarea la Windsor le-ar permite copiilor lor să crească într-un mediu mai puțin urban. Fiind, în același timp aproape de centrul orașului.

În plus, cu o serie de alți membri ai familiei regale în apropiere – prințesa Eugenie și Jack Brooksbank locuiesc la Frogmore Cottage, iar prințul Edward și contesa de Wessex la Bagshot Park. Astfel, ducii de Cambridge vor fi înconjurați de familie.  Mai mult decât atât, pe lângă rudele lui William, părinții ducesei de Cambridge locuiesc și ei la o mică distanță de mers cu mașina.

Kaste Middleton a luat la analizat școlile bune din regiune

Fără îndoială, școlarizarea joacă, de asemenea, un factor important. Prințul William a fost elev la prestigioasa școală Windsor din Eton, în timp ce Kate Middleton a urmat internatul din Marlborough la aproximativ o oră distanță.

Asta nu înseamnă că nu vor mai fi deloc la Londra: se așteaptă ca ducele și ducesa să continue să folosească Palatul Kensington atunci când îndatoririle regale o impun. Dar viitorul lor la Anmer Hall este mai puțin clar. „Utilitatea șederii lor din nordul Norfolk, departe de cartierul general regal și familia unită a ducesei, a fost pus sub semnul întrebării”, relatează The Times, citat de Vogue.com.

Sursa foto: Instagram