Doliu în industria auto. A murit stupid, în accident de mașină. Crease Ford Mondeo

Doliu în industria auto. A murit stupid, în accident de mașină. Crease Ford Mondeo
Vicepreședintele Ford Motor Company s-a stins din viață. A murit într-un accident auto.

Doliu în industria auto. A murit stupid, în accident de mașină. Richard Parry-Jones avea 69 de ani și și-a dat ultima suflare după ce a fost implicat într-un accident cu un tractor.

Era descris drept un „talent rar”

Vicepreședintele Ford Motor Company s-a stins din viață. La momentul accidentului se afla în apropierea unui hotel spa pe care îl conducea în Barmouth, Gwynedd, Țara Galilor (Marea Britanie). El era descris drept un „talent rar”.

Richard Parry-Jones era pasionat de mașini și de industria auto. Președintele executiv al Ford, Bill Ford, l-a descris pe Richard Parry-Jones drept un „talent rar care a lăsat o amprentă de neșters în Ford și în industrie”.

„Pasiunea sa pentru mașinile extraordinare și dragostea pentru automobilism au inspirat legiuni de ingineri și entuziaști din Europa și din întreaga lume. Lui Richard îi va fi profund dor și inima noastră se va îndrepta către familia și cei dragi”, a declarat Bill Ford.

Richard Parry-Jones a fost președinte al Marshall Motor Group

Richard Parry-Jones condus echipe de dezvoltare responsabile pentru „unele dintre cele mai mari mașini din istoria Ford”, inclusiv modelele originale Ford Mondeo și Focus, Ka și Puma, conform informațiilor oferite de presa internațională. De asemenea, el a fost președinte al Marshall Motor Group.

Photographer – Stan Papior
Autocar Magazine
Haymarket Publishing
Richard Parry Jones

„A fost pur și simplu o legendă a industriei. A fost un mentor inspirațional pentru mine și sunt atât de mândru că am devenit prieteni apropiați. Îmi va fi dor de el”, a declarat directorul executiv al companiei, Daksh Gupta.

Richard Parry-Jones a ocupat funcția de președinte al Network Rail și președinte al Yorkshire Water. De asemenea, a fost profesor invitat la Universitatea Loughborough.

Poliția din nordul Țării Galilor a declarat că echipajele de urgență au fost chemate vineri la fața locului, pe un teren privat din Barmouth, Gwynedd.

„Gândurile noastre se îndreaptă către familie în acest moment trist”, a declarat inspectorul șef Owain Llewelyn.

Pe ce a dat Madonna 19 milioane de dolari. Dintr-o lovitură. Imagini fabuloase