Doliu în televiziunea Digi24. Tragedia în care și-au pierdut viața doi oameni

Doliu în televiziunea Digi24. Tragedia în care și-au pierdut viața doi oameni
O altă tragedie cumplită le-a dat viața peste cap românilor, după ce și-au pierdut viața o tânără de 19 ani și un operator la Digi Sport.

Tragedie uriașă. În urma unui accident, o șoferiță de doar 19 ani și un operator de la Digi Sport sunt acum la dreapta Domnului.

Lumea presei plânge din nou. Tragedia în care și-au pierdut viața doi oameni

1 noiembrie a fost o altă zi neagră. La ieșirea din Buzău, pe 1 noiembrie, o tânără din Rușețu, pe nume Larisa Oprea a murit în timp ce mașina sa s-a lovit de o dubă. Fata împlinise recent 19 ani și postase o ultimă fotografie pe rețelele de socializare. Familia fetei este distrusă de durere și nu poate accepta că și-a pierdut cea mai dragă ființă.

Larisa se afla la volanului unei Skoda Fabia și circula dinspre București spre Buzău, când a intrat în coliziune cu duba postului de televiziune Digi Sport, care venea din sens invers. Potrivit primelor informații, fata ar fi circulat pe contrasens pe o porțiune de drum drept și nimeni nu poate înțelege cum s-a putut întâmpla asta, mai ales că tânăra era foarte atentă la volan.

Mașina tinerei a fost distrusă

În urma accidentului, mașina tinerei a deveni doar un morman de fiare, iar fata a murit pe loc. De asemenea, partea din față a dubei a fost, de asemenea, distrusă. Operatorul Digi Sport, Sabin Nicolae, care conducea a ajuns la spital, unde a murit. Acesta, alături de un coleg se întorceau de la Galați, unde au transmis meciul dintre Oțelul și Gloria Buzău. Sabin Nicolae era angajatul grupului RCS&RDS de peste 20 de ani.

Alături de colegi, el se ocupa de transmiterea partidelor de fotbal din ligile superioare. Sabin era căsătorit și avea o fetiță de 14 ani. În ceea ce o privește pe Larisa, era studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Ea absolvise Colegiul Național Pedagogic „Spiru C. Haret” din Buzău și lucra ca educatoare la o grădiniță privată. De asemenea, preda limba engleză la un after-school din Buzău.

Sursă foto: capital