Doliu la Hollywood. Un cunoscut actor a murit. Avea doar 57 de ani

Doliu la Hollywood. Un cunoscut actor a murit. Avea doar 57 de ani
A apărut în peste 75 de filme și peste 300 de episoade TV. Se pregătea de un nou sezon de la ”Sex and the City”, dar a murit subit, la 57 de ani. Familia a confirmat decesul, dar nu a spus și cauza tristului eveniment.

Actorul american era cunoscut pentru rolurile Stanford Blatch din „Sex and the City” şi Mozzie din „White Collar”. Filmase deja pentru un nou sezon când s-a produs decesul. A murit la vârsta de 57 de ani.

Un cunoscut actor din «Sex and the City» a murit la numai 57 de ani

Willie Garson (William Garson Paszamant) murit la doar 57 de ani. Fiul său a confirmat informaţia pentru Variety, fără să ofere mai multe detalii despre cauza decesului.

Actorul a avut o carieră bogată. A avut roluri  în peste 75 de filme și peste 300 de episoade TV. Românii l-au văzut în filmele „Sex and the City” şi „Sex and the City 2”. A filmat recent pentru noul capitol al serialului, „And Just Like That”, produs de HBO Max.

„Familia «Sex and the City» a pierdut unul de-a ei. Minunatul nostru Willie Garson”, a spus Michael Patrick King, producător executiv al „SATC” şi „And Just Like That”.

„Spiritul şi devotamentul lui pentru munca sa au fost prezente în fiecare zi de filmare pentru «And Just Like That». A fost acolo, dând totul, chiar şi când era bolnav. În acest moment trist, întunecat, suntem consolaţi de amintirea bucuriei şi luminii lui”.

Actorul american Willie Garson era cunoscut pentru rolurile Stanford Blatch din „Sex and the City”, unde a avut-o parteneră pe Jessica Parker

Colegii sunt consternați

Actorul Mario Cantone, partener al lui Willie Garson în „Sex and the City”, a adus un omagiu prietenului său. „Nu aş fi putut avea un partener de televiziune mai strălucit. Sunt devastat şi copleşit de tristeţe. Ne-a fost luat prea devreme. Ai fost un dar al zeilor. Odihneşte-te, drag prieten. Te iubesc”.

Omagii i-au adus şi actriţele Cynthia Nixon şi Kim Cattrall. Ele spun că au pierdut un prieten drag și amuzant.

„Willie Garson a fost și în viaţă şi pe ecran un prieten devotat şi o lumină strălucitoare pentru oricine din universul lui”, se arată într-un comunicat HBO/ HBO Max

„A creat unul dintre cele mai îndrăgite personaje din panteonul HBO şi a fost membru al familiei noastre aproape 25 de ani. Suntem foarte trişti să aflăm despre moartea lui şi trimitem condoleanţe sincere familiei şi apropiaţilor lui”.

Pe lângă „Sex and the City”, Garson a jucat în „White Collar” (USA Network), din 2009 până în 2014. El a fost cunoscut şi ca Ralph din comedia romantică „Little Manhattan” (2005), Gerald Hirsch în serialul „Hawaii Five-0”, din 2015 până în 2020, şi Henry Coffield în „NYPD Blue”, în 1993.