Încă un actor a murit. Era numit George Clooney al Spaniei

Încă un actor a murit. Era numit George Clooney al Spaniei
Actorul Jordi Rebellón, 64 de ani, care a devenit renumit în Spania pentru rolul său din serialul de televiziune Hospital Central, a murit la vârsta de 64 de ani. Actorul, care a fost poreclit George Clooney în varianta spaniolă, datorită asemănării sale cu starul american.

Actorul Jordi Rebellón s-a născut la Barcelona și a avut o carieră vastă în televiziune, în cinematografie și teatru. Jordi Rebellón era cunoscut pentru rolurile sale din serialele de televiziune. În 2020, a finalizat un an și jumătate de turneu cu Concha Velasco cu El funeral. Pandemia a forțat spectacolul să se închidă, așa că s-a întors în televiziune în urmă cu un an.

Încă un actor a murit. Era numit George Clooney al Spaniei

Jordi Rebellón a murit la 64 de ani, după ce s-a vaccinat. Încă o victimă a pandemiei. Actorul era celebru pentru rolul său în serialul Hospital Central care rula în Spania. Și românii noștri erau fani al acestui serial. Actorul a suferit un accident vascular cerebral din care nu s-a mai putut recupera.

Jordi Rebellón a avut roluri importante în opt filme.  Actorul a jucat în 19 seriale de televiziune și 17 piese de teatru, precum și la mai multe scurtmetraje. A studiat actoria la Escuela de Actores de Barcelona și Musical America la Estudios Isadora. A urmat cursuri de canto și voce la Asociația Actorilor Profesioniști din Catalonia.

Voia să fie Superman

„Astăzi ne luăm rămas bun cu mare tristețe de la iubitul nostru partener Jordi Rebellón. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor săi de profesie. Odihnească-se în pace!“, a scris Uniunea Actorilor și Actrițelor din Spania, pe rețelele de socializare.

În 2015, a publicat primul său roman, Yo quise ser Supermán (Am vrut să fiu Superman). Un text plin de umor, un omagiu tatălui său, scrie ziarulromanesc.es.

Potrivit propriei postări de pe profilul de Instagram al lui Jordi, actorul era vaccinat cu schema completă de la AstraZeneca. Acesta ar fi primit prima doză pe 02/04/2021 și a doua doză pe 15/06/2021.

În postarea unde își prezenta istoricul de vaccinare anticovid, actorul a scris: „Ei bine …. iată-ne aici. Să sperăm că acesta este sfârșitul acestui dezastru”, scrie Active News.