Noul parfum al lui Dolly Parton va debuta în timpul Super Bowl

Noul parfum al lui Dolly Parton va debuta în timpul Super Bowl
Este anul Dolly Parton. Ea a finanțat un vaccin împotriva coronavirusului. Este luată în considerare pentru Medalia prezidențială a libertății.

Dolly Parton lansează un parfum. Cântăreața adaugă încă un titlu anul acesta, alături de titlul de erou și icon: titlul de antreprenor în frumusețe. Noul ei parfum, numit Dolly Scent From Above, va fi lansat în timpul Super Bowl.

Dolly Parton lansează un parfum

Dolly Parton a făcut și un remix la hit-ul ei clasic „9 la 5” numit „5 la 9” pentru reclama Squarespace, care va fi difuzată în a treia parte a jocului duminică. Puteți vedea o sticlă de parfum pe spatele revistei, cu fața lui Parton pe ea în timpul reclamei. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dolly Parton (@dollyparton)

„Am avut norocul în viața mea să văd multe dintre visele mele împlinite. Să-mi împărtășesc parfumul cu lumea este un alt lucru pe care îl pot adăuga acum pe listă. Am spus adesea că, dacă vrei să-ți vezi visele împlinite, trebuie să le dai aripi și cred cu adevărat în asta”, a declarat cântăreața. 

Dolly Parton și fluturii

După difuzarea anunțului, mostre de 10 dolari ale noului parfum vor fi disponibile pentru a fi cumpărate pe dollyfragrance.com. Sticla Scent From Above este un cub roz și acoperit cu un fluture de cristal, unul dintre motivele preferate ale lui Parton. 

„Fluturii sunt simbolul meu. În copilărie, îi urmăream și mă rătăceam prea departe. Deci avem fluturi peste tot”, a adăugat ea, referindu-se la intrarea și semnalizarea parcului ei tematic Dollywood. Deci, are sens faptul că sticla de parfum Dolly este acoperită cu fluturi.

Metoda prin care scapi de acnee, dezvăluită de un model celebru