Domnișoara din viața lui Ilie Năstase care-l divinizează. Ce gest a făcut pentru el

Domnișoara din viața lui Ilie Năstase care-l divinizează. Ce gest a făcut pentru el
Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase își iubește tatăl extrem de mult. Cu ce lucru l-a surprins pe afacerist.

Își admiră enorm tatăl și întotdeauna demonstrează acest lucru. De data asta, Alessia l-a lăsat fără cuvinte pe Ilie Năstase.

Domnișoara din viața lui Ilie Năstase care-l divinizează. Ce gest a făcut pentru el

Îl consideră pe Ilie Năstase omul cel mai important din viața ei și mereu încearcă să arate tuturor acest lucru. Recent, Alessia a făcut un lucru cu adevărat incredibil. Tânăra i-a dovedit încă odată părintelui ce înseamnă pentru ea, printr-un tatuaj cu el, pe care și l-a făcut pe braț.

Interesant este faptul că schița a fost concepută chiar de Alessia. Desenul, care este stilizat, îl înfățișează pe sportiv ținând într-o mână o rachetă de tenis, iar în cealaltă o umbrelă.

Amalia Năstase a făcut imaginea publică

Bucuroasă de gestul fiicei sale, cea care a făcut publică imaginea a fost Amalia Năstase. Bineînțeles că fanii au reacționat imediat și fotografia a strâns mii de like-uri.

Alessia este extrem de talentată, dovadă că pictează încă de când avea patru anișori. Ea s-a înscris la o facultate de design celebră din Paris, unde a primit și o bursă și va studia „Artă, media și tehnologie”.

Tânăra a avut prima expoziție anul trecut

Foarte talentată, Alessia a avut anul trecut și prima expoziție personală, intitulată “Artistic exercises for movement”. Un proiect inedit, inspirat din viața lui Ilie Năstase, care a primit multe cuvinte de laudă de la specialiștii în domeniu.

„Inițial m-am gândit la tatăl meu și am zis să abordez jocul de tenis din mai multe perspective, atât personale cât și obiective. A fost foarte important pentru mine pentru că am pornit de la conexiunea cu tata.

Practic asta m-a motivat să explorez mai mult. Tata inițial nu a știut, am vrut să nu-i spun pentru că nu știam cum o să reacționeze. I-am zis în mare parte că lucrez la un proiect, fără să-i spun că era despre tenis sau despre el. Știam că nu va înțelege din prima ceea ce vreau să fac. (…)

Am vrut ca prin aceste serii de lucrări să arăt diverse tehnici artistice de exprimare și am vrut să le folosesc în mai multe direcții. Unele au fost mai conceptuale, ca mingea de tenis pe care am dus-o într-un context mai larg. (…)

Expoziția arată diverse laturi ale tenisului, dar prin filtrul meu propriu. Normal că trece și prin conexiunea cu tata, doar ca e mai mult decât tata. E în sine ideea de “movement”, de mișcare”, a declarat Alessia într-un interviu pentru urban.ro.

Așa cum era de așteptat, Ilie Năstase a fost mai emoționat decât s-ar fi așteptat cineva pentru prima expoziție a fiicei sale.

Sursă foto: digisport.ro, instagram