Ilie Năstase continuă să trăiască la Constanța și să se distreze cu Ioana

Ilie Năstase continuă să trăiască la Constanța și să se distreze cu Ioana
Au îngropat securea războiului și au realizat că se iubesc mult prea mult ca să stea despărțiți. Ioana și Ilie Năstase au fost surprinși în ipostaze inedite pe plajă.

Cu puțin timp în urmă, Ioana spunea că nu există cale de împăcare, acum și-a dat seama că doar Ilie Năstase o poate face fericită. Ce au făcut cei doi recent pe o plajă privată.

Ilie Năstase continuă să trăiască la Constanța și să se distreze cu Ioana

Să fie oare Ioana și Ilie Năstase suflete pereche? Cei doi îndrăgostiți au uitat de divorț, scandaluri și vorbele pe care și le-au spus unul altuia. E cert pentru toată lumea: nu pot trăi unul fără celălalt. Au dat uitării tot ce a fost rău între ei și sunt pe drumul cel bun.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi pe o plajă privată la malul mării unde s-au relaxat și și-au aruncat priviri pline de iubire. Ioana și Ilie păreau extrem de fericiți, la o masă așezată elegant și plină cu băuturi fine, în mijlocul plajei.

De ce se afișează singură pe rețelele de socializare

Surprinzător însă, Ioana Năstase apare tot singură pe rețelele de socializare. Bruneta a pus câteva fotografii superbe de la un restaurant de lux de la mare, dar nu a spus cu cine se află în acel superb local. Bruneta este cea de-a cincea femeie pe care Ilie a dus-o în fața altarului. Acesta a cerut-o în căsătorie, oferindu-i un inel în valoare de 15.000 de euro.

Cei doi au ajuns în fața ofițerului Stării Civile după doar câteva luni de relație. Potrivit click.ro, în ceea ce privește verighetele, acestea sunt din aur alb, iar Ilie le-a comandat de la celebra firmă Cartier. La cununia civilă ce a avut loc într-o biserică din Techirghiol, mireasa a purtat o rochie albă, superbă, cu un voal lung, iar Ilie a îmbrăcat un costum militar.

Recomandarile noastre