Bianca Drăgușanu povestește cum a ajuns leșinată pe jos

Bianca Drăgușanu povestește cum a ajuns leșinată pe jos
Imaginile cu Bianca Drăgușanu căzută pe jos și leșinată, continuă să fie „rostogolite” de presă și rețelele de socializare. Vedeta a ieșit la rampă și povestește ce s-a întâmplat.

Bianca Drăgușanu povestește cum a ajuns leșinată pe jos după o supradoză de Xanax luată cu votcă. Imaginile compromițătoare au fost postate recent pe internet, chiar de către fostul ei soț și partener, Alex Bodi. Imaginile sunt din perioada în care cei doi aveau o relație tumultoasă, deseori „condimentată” cu violențe.

La puțin timp după ce s-a despărțit de Bodi, Bianca Drăgușanu a povestit despre acest episod. Declarația prezentatoarei TV a fost că a luat o combinație de pastile cu alcool, după ce fusese bătută de Alex Bodi, care era iubitul ei de la vremea aceea.

Ca să se disculpe, Alex Bodi a publicat și un filmuleț în care blondina povestește mamei sale că între cei doi nu avusese loc nicio agresiune. Filmarea a fost făcută în mașină, la numai o zi după nefericitul incident, când vedeta TV a fost readusă în simțiri de Alex Bodi după ce luase Xanax și votcă.

Bianca Drăgușanu povestește cum a ajuns leșinată pe jos

„(…) Hai să-ți explic ce am făcut acum, ca să înțelegi și tu, că el se impacientează foarte tare. Acum sunt la farmacie, îmi cumpără niște lucruri, vitamina C. Doar îți povestesc. Noi aseară am ieșit la restaurant frumos, elegant, m-a scos la cină, omul nu a avut nicio problemă cu mine, s-a purtat frumos.

Bianca Drăgușanu povestește cum a ajuns leșinată pe jos

Eu, din frustrare că a șters niște poze cu mine, am început să șterg și eu poze cu el și atunci i-am dat foc. El s-a enervat și mi-a luat mie telefonul. Și atunci, acolo, ne-am smucit unul pe altul în restaurant, ne-am îmbrâncit”, îi povestește Bianca mamei sale. Fosta soacră a lui Alex Bodi o întreabă pe fiica sa dacă bărbatul a bătut-o.

Iar Bianca îi cere voie lui Alex Bodi înainte de a-i răspunde. Bărbatul  spune că nu coboară din mașină până când nu îi va declara mamei sale că nu a gresat-o. „Nu am treabă, vorbește, treaba ta, vreau doar să-i explici că nu am dat în tine, ca să înțeleagă, apoi ies din mașină”, spune Bodi.

Bodi îi cere să spună că nu a agresat-o

Bianca a continuat să-i povestească mamei sale cum au decurs evenimentele. „El mi-a luat mie telefonul și că îmi șterge toate pozele de pe Insta și nu știu ce și ce a zis el acolo, la nervi. M-a lăsat acasă frumos și a plecat.

Eu, când am rămas acasă singură, e, când am rămas acasă singură, de panicată că poate să pună poze cu mine în c@#$l gol gen și le pune pe Instagram sau Facebook și ne facem de râs, de ne știe toată țara și ne facem de c@#@t, eu am luat 2 pastile de 1 miligram de Xanax, nu mai mult, că le aveam într-o folie din aia cu 8 pastile. Erau luate și mai rămânseseră două”, mărturisește Bianca. „Mie mi-ai zis că ai luat patru”, o întrerupe Alex Bodi.

„De un miligram … Ascultă-mă. Doar două pastile am luat din folia care era goală deja. El a venit la mine, eu dormeam, nu am răspuns. Apoi a venit cu Horia, că el avea cheia. Și eu eram căzută pe jos, nu știu ce am făcut. El m-a luat, a chemat doctor, mi-a dat să beau lapte, am vomitat, m-a spălat pe față, m-a pus în pat”, i-a mai relatat vedeta mamei sale, în timp ce se afla cu Alex Bodi în mașină.

Cum se disculpă Alex Bodi

Alex Bodi susține că dezvăluie faptul că Bianca a luat Xanax pentru că aceasta spusese că ar fi fost leșinată în urma bătăii. „Cred că m-am abținut prea mult timp și e momentul să fac lumină, pentru că lucrurile au ajuns mult prea departe și mă simt obligat, nu am vrut să ajung aici, dar mă simt obligat. Cum poate să zică ea că am bătut-o și că era leșinată din cauza mea, că video-ul respectiv era filmat de un prieten de-al nostru și acum prietenul ei bun.

Ce mesaj dur are Bianca Drăgușanu către Alex Bodi. Bărbatul nu se aștepta la așa ceva

Când ea a luat Xanax și vodcă și am găsit-o leșinată, vin dimineața de la club, cu martori după mine, am chemat și un cadru medical, ca să vină să îi pună o perfuzie. Se vede clar a doua zi că sunt videouri făcute și ea nu știe de existența acestor videouri, când îi spune mamei sale că nu a fost bătută și agresată de mine”, a declarat Alex Bodi pentru Cancan.ro.

De ce i-a trimis flori Biancăi după ce a ieșit din arest

Bodi a continuat declarațiile dure la adresa Biancăi. „În primul rând, nu știu ce consumă doamna respectivă, dar nu are nici noțiunea timpului. Noi am fost împreună doi ani, nu trei, poate și-ar fi dorit ea mai mult, dar nu s-a nimerit. Da, recunosc, de când am ieșit, am căutat-o, i-am trimis flori, pentru că știu că, pentru chestii materiale, ar vinde orice, ca să nu zic și pe cine. A fost o strategie de-a mea pentru a demonstra adevărul.

Ea a făcut declarații la anumite televiziuni că îi este teamă de mine, că se teme pentru viața ei. Lucruri pe care eu le am frumos înregistrate. Adică mesaje dintre noi și video-uri cu noi. Da, le-am adunat. Pentru că este vorba de libertatea mea. Iar dacă i-am făcut jocul ăsta, ea credea că mă împac cu ea. Punea presiune să mă împac cu ea, dar i-am negat, i-am zis  și de față cu lumea. Nu vreau să mă împac cu tine, nu vreau să-ți dau viața peste cap, hai să fim prieteni”, a adăugat Alex Bodi pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Povestea nespusă a lui Tituba, femeia care a declanșat vânătoarea de vrăjitoare din Salem

Recomandarile noastre