Donald Trump a răbufnit chiar în ziua de Crăciun, postând pe Twitter mesaje furioase adresate celor mai celebre reviste din lume. Președintele și-a manifestat nemulțumirea, cu mai multe argumente. 

Donald Trump, furios pe revistele glossy

Ceea ce l-a supărat pe Donald Trump a fost apariția fostei Prime Doamne Michelle Obama pe coperta unei celebre reviste de modă, deoarece soția lui, Melania, nu a mai apărut niciodată pe coperta unei reviste glossy în calitate de Primă Doamnă, deși înainte de a ajunge la Casa Albă era un model cunoscut.

Motivul care a pus gaz pe foc situației a fost și faptul că Michelle Obama, a apărut nu doar o dată, ci de 12 ori pe coperta unor reviste glam în perioada când a fost gazdă la Casa Albă, în cei opt ani care au însumat cele două mandate ale soțului ei, fostul președinte Barack Obama.

Declarația lui Trump de Crăciun: „Melania, cea mai tare din toate timpurile”

Ignorarea Melaniei Trump de către editorii marilor reviste de modă l-a făcut pe Donald Trump să se revolte, numind-o pe soția lui într-un mesaj postat pe Twitter chiar în ziua de Crăciun: „cea mai tare din toate timpurile” Primă Doamnă. 

Trump a simțit nevoia să dea o palmă marilor reviste glossy americane pentru că nu i-au oferit soției sale nicio copertă în vremea mandatului său pe cale să se încheie. Replica președintelui a fost și un comentariu pe marginea unor observații ale publicației de dreapta Brietbart, care a invocat „snobismul elitist al presei de modă”. După comentariul său, președintele a distribuit pe contul de Twitter și mesajul celor de la Breitbart.

Soția președintelui a părăsit Casa Albă, miercurea trecută, pentru a se alătura familiei lui Donald Trump de Crăciun, la Mar-a-Lago. Potrivit publicației Breitbart, slovena a purtat o ținută exclusivistă compusă din articole ale brandurilor Christian Louboutin și Azzedine Alaïa.

Din secretele vedetelor. Ce dietă are Anda Adam ca să se mențină așa suplă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp