Dorian Popa își anunță retragerea din showbiz. Acesta este momentul în care va pune punct „vieții de vedetă”

Dorian Popa își anunță retragerea din showbiz. Acesta este momentul în care va pune punct „vieții de vedetă”
Pus pe făcut bani, Dorian Popa a anunțat, luna trecută, că deschide o shawarmerie, în Domnești. A și împărțit shawarma gratis, aurite, după ce și-a anunțat fanii că își extinde afacerile.

Dorian Popa recunoaște că nu are probleme cu banii. El a reușit să se descurce bine chiar și când pandemia le-a închis ușile artiștilor o perioadă lungă de timp, iar online-ul l-a salvat. După ce  Dorian s-a orientat și spre un alt domeniu, cel al alimentației publice, el și-a mai dat un reset major în carieră și s-a apucat de magie. Treaba e cât se poate de serioasă, urmează primul show al artistului plurivalent.

Primul show de magie al celui mai „proaspăt” magician din România, Dorian Popa, va avea loc la Timișoara. Dorian Popa a anunțat pe rețelele de socializare că vine la Timișoara ca să exerseze magia și arta iluzionismului.

Cel mai nou proiect al lui Dorian Popa este Festivalul Internațional de Magie TIME FOR MAGIC de la Timișoara. Invitat special al celebrului iluzionist Lorenzo-Cristian, la Gala Magic Show din 23 octombrie, de la Sala Constantin Jude (fosta Olimpia), artistul promite un număr demn de Las Vegas. Dorian Popa este actor, cântăreț și unul dintre cei mai iubiți și urmăriți influenceri din România.

Ce i-a adus succesul lui  Dorian Popa

Viața lui Dorian Popa bate filmul. Muncind enorm de mult, artistul a reușit să își croiască un parcurs impresionant. Are piese cu peste 73 de milioane de vizualizări pe Youtube iar de curând, a prezentat Romanian Music Awards 2022 și a câștigat premiul pentru “Best on Social Media”.

Admirat de unii și invidiat de alții, Dorian Popa își urmează drumul cu ambiție și perseverență. Are antreprenoriatul în sânge și îl ajută caracterul de învingător. De altfel, ca influencer el își îndeamnă întotdeauna fanii să muncească și să lupte pentru visul lor.

„Sunt un autodidact generat de gustul succesului financiar. Când o să ajung să am 10 milioane de euro o să mă retrag.”, a declarat Dorian Popa.

Are nevoie Dorian Popa de magie ca să facă 10 milioane de euro?

Profitul nu este tot ce îl interesează pe artist. Puștiul plecat din Constanța să cucerească lumea, astăzi cel mai activ vlogger din România este conștient de impactul pe care îl are asupra generațiilor tinere. Poveștile vieții sale fac sute de mii de vizualizări online. Dar nu de puține ori vedem în postările artistului îndemnul, „învățați și respectați-vă familia”, mesaje desuete pentru tineri, dar pe care Dorian Popa le strecoară cu iscusință în declarațiile sale.

„Am fost genul de elev care șoca un pic, eram nebun și zăpăcit dar aveam rezultate foarte bune la școală. Îmi aduceam mereu aminte ce spunea mama, dacă învăț bine pot să-mi trăiesc și viața, numai asta era în capul meu”, a povestește Dorian Popa.

Pătrățelele de pe abdomen, stilul excentric și mereu în pas cu moda, dar mai ales succesul pe care îl are, îl fac pe Dorian Popa  să fie admirat și idolatrizat de toate generațiile tinere. Dincolo de aceste aparențe artistul este mereu implicat în evenimente sociale pentru prevenirea abandonului școlar sau în sprijinirea cauzelor pentru animalele fără stăpân.