Dorian Popa lipsește de pe vlog! A mărturisit chiar el care este motivul!

Dorian Popa lipsește de pe vlog! A mărturisit chiar el care este motivul!
Dorian Popa s-a făcut remarcat pe rețelele de socializare prin energia sa incredibilă și prin perseverența de care dă dovadă față de conținutul pe care îl creează. El este extrem de pasionat de ceea ce face, lucru care se observă în postările sale din social media.

Dorian Popa lipsește de pe daily vlog. Este ceva nemaipomenit, pentru că își ține fanii la curent cu toate întâmplările din viața lui, pe rețelele de socializare și nu ratează nici o zi. Este mereu activ și acceptă toate provocările urmăritorilor săi.

Cât de dedicat este Dorian Popa comunității din online

Este unul dintre cei mai îndrăgiți creatori de conținut din online-ul românesc. Și-a cucerit publicul prin felul lui de a fi, sincer, muncitor, iubitor și plin de energie. Dar asta nu a fost de ajuns pentru Dorian Popa. El este dedicat 100% față de tot ceea ce face, sau poate am putea spune chiar 1000%. 

Caută mereu ceva nou și inovativ pentru comunitatea sa din social media și nu își dezamăgește niciodată publicul. După postările lui de pe Instagram și daily vlog-ul de pe YouTube, pare că Dorian nu irosește timpul nici măcar să doarmă. 

Ce s-a întâmplat cu daily vlog-ul?

Dorian Popa lipsește de pe daily vlog. Este ceva surprinzător pentru fani, deoarece artistul este la zi cu toate proiectele sale.

Dar, pentru că mereu este loc de mai bine, vrea mereu mai mult. Faptul că a devenit unul dintre cei mai apreciați influenceri din online-ul românesc nu este un motiv de „relaxare”. Nu stagnează la un anumit nivel, așa că este într-o continuă dezvoltare. Dorian muncește din greu pentru afacerea sa.

„Hâtz cu bună dimineața Johnuțule! Din păcate astăzi nu avem daily vlog pentru că ieri am avut șapte ore de ședință pentru www.dorianpopa.ro. Și da, trebuie să vă spun un secret.

Chiar dacă un business merge exemplar Johnuțule, asta nu înseamnă că nu poți să vii cu rebranding atunci când este vorba despre momente noi, de ani noi în viața business-ului. Așa că pregătiți-vă pentru noua imagine dorianpopa.ro”, a spus Dorian Popa pe Instagram.

Horoscop Minerva – 16 februarie. Se întâmplă lucruri și acțiuni neașteptate