Dorian Popa, pe mâna medicilor: întâi intervenție la gură, acum la cap. El este Cheluțu!

Dorian Popa, pe mâna medicilor: întâi intervenție la gură, acum la cap. El este Cheluțu!
Dorian Popa s-a făcut remarcat pe rețelele de socializare prin energia sa incredibilă și prin perseverența de care dă dovadă față de conținutul pe care îl creează. El este dedicat meseriei de vlogger, așadar, continuă să investească în imaginea sa.

„Jonul” a decis să îi facă o vizită medicului estetician, prezentând întreaga experiență urmăritorilor săi

Cei care îi urmăresc vlogul zilnic au remarcat că artistul este atent la toate detaliile, fie că este vorba de cum își aranjează mobila sau de cum își curăță mașina. Dorian Popa are grijă  și de imaginea sa, impecabilă de altfel. După ce și-a modificat dantura, apelând la celebrele fațete pentru un zâmbet ca la Hollywood, artistul a făcut o vizită în cabinetul medicului estetician. 

Pentru că mereu „este loc de mai bine”, artistul a decis să își facă o îmbunătățire și să intervină estetic asupra podoabei capilare. Dorian Popa le-a arătat fanilor întregul proces, de la prima consultație până la vindecare. Aceasta a apelat la o intervenție ușoară, dar care îi va aduce un plus de încredere și cu ajutorul căreia se va simți mult mai bine în pielea sa.

„Vă arăt că în 24 de ore sunt fără pansament, Johnutzuleeee. Mai avem câteva mici cojițe care se vor vindeca imediat, implantul arată senzațional, în spate am spray-ul cu care mă hidratez, cu săruri minerale. Sunt fresh can-can Johnutzuleee și abia aștept să îmi crească păruțul, să vă arăt cât de frumos îți poți îndeplini un vis în nici mai mult, nici mai puțin de 24 de ore Johnutzuleee. Traseul implantului în a treia zi – sunt aproape 100% vindecat! Cam asta-i treaba”, a spus Dorian Popa, pe contul său de Instagram. 

Cu ocazia vizitei la estetician, Dorian Popa i-a făcut o consultație și lui Cheluțu, animalul său de companie celebru pe rețelele de socializare. Cheluțu a apărut în vlogurile stăpânului său cu o atitudine” demnă de un star. Cățelul a cucerit inimile publicului rapid, acesta având și o piesă lansată de Dorian. Doar că acum, rămas fără păr, Dorian este Cheluțu!

Ce spune Dorian Popa despre imperfecțiunile sale?

„Am multe imperfecțiuni, dar cea mai mare imperfecțiune vizibilă este nasul. Însă nu o schimb pentru că acolo e farmecul meu, ci pentru că îmi e teamă că rezultatul de după operație va fi mai nasol decât ce am acum, și anume un nas prea frumos. Am zis: decât frumușelul Dorian Popa, mai bine Dorian Popa cu nasul mare! Dinții îi aveam foarte frumoși – lumea știe acest lucru despre mine, pentru că nu sunt prezent în spațiul media de ieri, de azi –, însă nu aveau culoarea pe care mi-o doream și am descoperit că albirile sunt foarte dureroase și extrem de nocive. Atunci am zis că, din moment ce a apărut tehnologia fațetării dinților, eu vreau! Și mi-am făcut. Cam asta este tot”, a zis Dorian Popa.

Sursă foto: YouTube

Adele s-a îndrăgostit! Cine este Făt-Frumos care a cucerit-o pe cântăreață?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp