Ion Manole (77 de ani) s-a infectat în urmă cu câteva zile, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Din acest motiv, a fost internat la Spitalul Județean din Prahova și trimis la Terapie Intensivă (ATI).

Bătrâneţea şi singurătatea l-au afectat mult pe Ion Manole (77 de ani), tatăl regretatei soliste Mădălina Manole. Singura alinare a bărbatului, rămas fără fiică în 2010 şi fără soţie în 2017, este fiul lui, Marian, dar şi pozele cu nepotul Petru Junior, de dorul căruia se usucă pe picioare, scrie capital.ro.

Dorința neîmplinită a tatălui Mădălinei Manole

Ion Manole s-a infectat în urmă cu câteva zile, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Din acest motiv, a fost internat la Spitalul Județean din Prahova și trimis la Terapie Intensivă (ATI).

”Tata are COVID în formă gravă. Dar e puternic. Nu mor caii când vor câinii”, a anunțat Marian Manole.

”Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibă grijă de tata! Ca el să mai rămână aici, pe pământ! Dacă tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fii împreună, acolo sus! Dar tata e puternic! Toată viața lui a fost un luptător”, a spus Marian Manole.

În ceea ce privește stare de sănătate a bărbatului, medicii susțin că aceasta este stabilă, dar bărbatul are nevoie cât mai repede de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire.

În anul 2014, Ion Manole a suferit un accident vascular și nu se mai putea deplasa singur. În urma acelui eveniment, el nici nu a mai putut vorbi.

“Tata supraviețuiește după atâta durere. Are un sac de boli, dar este bine. La cimitir mergem în fiecare weekend, pentru că așa se simte el mai bine”, a declarat Marian Manole, citat de capital.ro.

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei

Se împlineşte un deceniu de când Anca Magdalena Mircea, cunoscută ca Mădălina Manole, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Pe 14 iulie 2010, solista de muzică uşoară a băut pesticid, care a ucis-o pe loc, la 43 de ani, chiar de ziua ei de naştere. De atunci, tatăl ei, Ion Manole (77 de ani), nu şi-a mai văzut nepotul.

A băut furadan, un pesticid puternic, pe 14 iulie 2010, exact în ziua în care împlinea 43 de ani, şocând o ţară întreagă. Au trecut zece de ani de când ”fata cu părul de foc.

De atunci, Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), de care îi este foarte dor, întrucât relaţiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când s-a prăpădit cântăreaţa.

Pe soţia lui, Eugenia, mama Mădălinei, a pierdut-o în martie 2017, răpusă de un cancer pulmonar. Fiul său, Marian Manole (51 de ani), şi băiatul acestuia, Mihăiţă (22 ani), l-au ajutat să treacă peste suferinţe.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp