Dosarul Amber Heard: Detaliile petrecerilor deocheate cu alcool, droguri, la care venea și Elon Musk

Dosarul Amber Heard: Detaliile petrecerilor deocheate cu alcool, droguri, la care venea și Elon Musk
Numele lui Amber Heard nu rămâne în umbră. Chiar dacă a pierdut procesul cu fostul ei soț, Johnny Depp, aceasta nu reușește să rămână în afara atenției publicului.

Detalii picante controversate din viața artistei au devenit acum publice. E vorba de petreceri deocheate pe care aceasta le organiza. Cu fete, băieți, alcool și droguri. Și cu invitați de prestigiu, miliardari, printre care și unul din cei mai bogați oameni din lume, Elon Musk.

După ce a pierdut procesul de calomnie a lui Johnny Depp, iar instanța a decis că trebuie să îi plătească actorului 10,3 milioane de dolari, noi detalii au apărut, fiind dezvăluite documente și detalii despre viața actriței.

Au fost publicate informații despre petrecerile inițiate de actrița Amber Heard, care, se pare,  implicau alcool, droguri și activitate sexuală. Dar cele mai picante detalii țin de lista invitaților la aceste petreceri. Printre aceștia se numără, inclusiv, cel mai bogat om din lume: Elon Musk.

Informațiile sunt bazate pe declarații din diverse surse, inclusiv de la „Gia”, care este un pseudonim pentru a-i proteja identitatea unuia dintre participanți. Informatorii au oferit detalii despre costume, teme satanice și orgii lesbiene desfășurate pe scenele construite în reședințe din Los Angeles și în împrejurimi, precum și în zona Bay. De asemenea, s-a aflat că la petreceri au luat parte „zei tehnologiei, capitaliști de risc, fondatori, directori de top și antreprenori în curs de dezvoltare”, care se adunau o dată pe lună pentru a „se bucura de nopți sălbatice alimentate de băutură, sex, și cantități abundente de extaz”.

Amber Heard trona, la propriu, în centrul orgiilor

La petrecerile organizate de Amber Heard o mulțime de tinere participau pentru a întreține atmosfera, în sensul că se atingeau reciproc în ținute de piele pe scenă, iar Amber stătea pe un tron ​​în centrul lor.

Sursele arată că actrița a atras tinere actrițe aspirante să facă apariții sau să cânte la evenimente pentru Elon Musk și alți oameni de afaceri.

Elon Musk a fost așa de mulțumit de serviciile lui Amber Heard încât i-a plătit facturile în urma  procesului de defăimare, precum și datoria lui Heard. Sau a fost șantajat.

„Amber îl înregistra constant pe Musk. Avea o strategie. Era o expertă în asta. (…) Întotdeauna a existat un zvon că ea are niște lucruri întunecate despre el și pentru asta, el este dator față de ea”, a adăugat una dintre surse se arată în articolul publicat de House Inhabit.