Dr. Dre a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit și în ce stare se află acum artistul

Dr. Dre a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit și în ce stare se află acum artistul
Dr. Dre nu se află pe o plajă însorită în vacanță cum mulți s-ar fi așteptat. Din păcate, rapperul se tratează la un centru medical din Los Angeles.

Fanii lui Dr. Dre așteaptă cu sufletul la gură vești despre starea de sănătate a artistului, după ce au aflat că s-a internat. Rapperul în vârstă de 55 de ani a fost dus de urgență la spital cu ambulanța, direct la terapie intensivă. 

Dr. Dre a suferit un anevrism cerebral

Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, după ce ar fi suferit un anevrism cerebral. El a fost transportat la Cedars Sinai Medical Center, un spital din Los Angeles, unde rămâne în prezent să fie tratat.

Rapperul, al cărui nume real este Andre Romelle Young, este în present „stabil și lucid”, dar personalul medical încearcă să identifice ceea ce i-a cauzat sângerarea creierului.

După ce a fost stabilizat de către medici, Dr. Dre le-a transmis fanilor o actualizare cu privire la starea lui de sănătate, într-o postare pe rețelele de socializare.

„Mulțumesc familiei mele, prietenilor și fanilor pentru interesul acordat și urările de bine. Mă descurc excelent și primesc îngrijiri minunate de la echipa medicală. Voi ieși curând din spital și mă voi întoarce acasă. Strigați către toți marii profesioniști din centrul medical Cedars: One Love !!”, a scris rapperul pe Instagram.

Dr. Dre a câștigat procesul împotriva fostei partenere de viață

Toate acestea se întâmplă într-un moment dificil pentru artist, deoarece a trecut recent prin momente grele. El a câștigat o bătălie legală împotriva fostei sale partenere, Nicole, după ce un judecător a respins cererea ei de 6 milioane de dolari pentru cheltuieli legale și de trai.

Nicole Young ar fi cerut ca Dre să plătească 5 milioane de dolari pentru costul avocaților ei și 1,5 milioane de dolari pentru alte cheltuieli, inclusiv securitatea ei. Echipa juridică a lui Nicole a susținut că aceasta a primit amenințări cu moartea după despărțire și că are nevoie de protecție.

Dani Mocanu, milionar cu ajutorul lui Dumnezeu: „Am apărut, v-am spart, am plecat”

Recomandarile noastre