Dragostea e mare, însă fiul lui David Beckham și viitoarea soție și-au pus la adăpost marile averi înainte de nuntă

Dragostea e mare, însă fiul lui David Beckham și viitoarea soție și-au pus la adăpost marile averi înainte de nuntă
Victoria și David Beckham au împreună 4 copii, Brooklyn Beckham (20 ani), Romeo Beckham (17 ani), Cruz Beckham (14 ani) și Harper Beckham (8 ani). Fiul cel mare al celor doi, Brooklyn, și-a anunțat logodna cu fiica mogulului Nelson Peltz, Nicola Peltz, în iulie anul acesta după 11 luni de relație.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au cunoscut la festivalul american de muzică din California Coachella în anul 2017, însă aceștia au devenit un cuplu abia doi ani mai târziu, în 2019, după ce tânărul Beckham a terminat o relație de aproape 4 ani cu actrița Chloe Grace Moretz. Ulterior, Brooklyn și Nicola au fost extrem de generoși cu pozele pe social media după ce și-au oficializat relația, spre deliciul internauților care îi urmăresc. 

Sursa foto: Facebook

La 11 luni de la oficializarea relației, cei doi au venit anul acesta în Iulie cu o altă veste importantă, cea a logodnei lor: “Acum două săptămâni i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și a spus da. Sunt cel mai norocos bărbat din lume, promit să fiu cel mai bun soț și într-o zi cel mai bun tată. Te iubesc iubirea mea”, a fost mesajul împărtășit de fiul soților Beckham pe Instagram pe 11 Iulie anul acesta.

Sursa foto: Facebook

Nicola nu s-a lăsat nici ea mai prejos și i-a răspuns viitorul soț tot într-o postare emoționantă: “M-ai făcut cea mai norocoasă fată din lume. Abia aștept să-mi petrec restul vieții lângă tine, dragostea ta este cel mai de preț dar. Te iubesc atât de mult”, a fost replica actriței. 

Contract prenupțial cu o miză uriașă

Conform tabloidului The Sun, deși cei doi se iubesc foarte mult, au hotărât de comun acord să semneze un contract prenupțial înainte de nuntă. Și nu e de mirare acest lucru, căci averea soților Beckham este estimată la 335 milioane de lire sterline, iar cea a tatălui miresei la peste 1 miliard de lire sterline. 

Mogulul Nelson Peltz cu soția sa, Claudia / Sursa foto: Facebook

O sursă a declarat pentru thesun.co.uk că cei doi ar fi semnat deja contractul, fiind amândoi de acord să se protejeze în eventualitatea în care s-ar despărți: “Contractele prenupțiale poate nu sunt cel mai romantic lucru, dar ele sunt extrem de comune în USA și mai mult decât atât, toți din familia Nicolei au astfel de contracte cu partenerii”. 

Se pare că și soții Beckham sunt încântați de contractul care, conform surselor, ar fi fost deja semnat, căci acesta  ar fi fost vânat în trecut de diverse domnișoare care nu-și doreau altceva decât să beneficieze de numele Beckham. 

Cei doi vor avea parte de 2 nunți, una în Cotswolds unde Victoria și David au o casă și cea de-a doua în Florida, unde tatăl Nicolei, Nelson, locuiește împreună cu cea de-a treia soție, fostul model Claudia Heffner Peltz.

 

Fiica Oliviei Newton John, batjocorită pe internet. N-are încredere în doctori, dar are operații estetice scumpe

Recomandarile noastre