Dragostea e pe punctul de a înrudi doi foști miniștri liberali. Unul pe post de socru, altul ca ginere

Dragostea e pe punctul de a înrudi doi foști miniștri liberali. Unul pe post de socru, altul ca ginere
Dragostea unește oamenii, atunci când nimeni nu se așteaptă. Așa se întâmplă acum, în cazul a doi foști miniștri liberali. Unul ar fi pe post de socru, celălalt, de ginere.

Puțini știu că Marcel Vela, fostul ministru de interne, are o fiică vitregă. Andra Pleșa este fiica partenerei actuale a lui Vela. Acum, dragostea e pe cale să unească doi foști miniștri liberali.

La fel ca și tatăl ei, tânăra în vârstă de 31 de ani s-a apucat de politică. Andra a candidat pentru postul de primar la Primăria Caransebeș anul trecut, din partea PNL. Din păcate, a pierdut alegerile în fața oponentului ei, Felix Borcean, care era și primar în funcție la vremea respectivă. 

Candidata PNL a obținut doar 2.577 de voturi, în vreme de Borcean a luat aproape dublu – 4.203 voturi. Interesante cifre pentru un oraș în care trăiesc aproape 25.000 dintre care cel puțin 16.000 au drept de vot.

Totuși, Andra Pleșa, care a candidat și la Consiliul Local pe poziția 2, după Marcel Vela care a deschis lista, a fost aleasă consilier.

Doi foști miniștri liberali, pe cale de a se înrudi. Unul socru, celălalt ginere 

La finalul anului trecut, Andra Pleșa a oficializat relația cu Ionuț Stroe, în vârstă de 41 de ani, deși cei doi erau împreună de mult timp. Stroe a fost ministru al Tineretului și Sportului între noiembrie 2019 și decembrie 2020. Ionuț Stroe a fost de altfel și cel care a susținut-o pe Andra la alegerile locale din Caransebeș. 

foști miniștri liberali

Andra și Ionuț sunt foarte îndrăgostiți și nu ezită să publice pe rețelele sociale fotografii împreună. Recent, cei doi s-au relaxat la munte în țară, de unde au postat fotografii pe Instagram. Dacă Andra și Ionuț Stroe vor decide să facă pasul cel mare, asta înseamnă că Marcel Vela și Ionuț Stroe vor fi rude. Unul în postura de socru mândru la cei 57 de ani pe care îi are, iar celălalt în postura de ginere fericit cu proaspăta soție. Iar la cum se arată că merg lucrurile între ei, posibilitatea devine din ce în ce mai plauzibilă. 

Foto: Instagram

De ce bărbații care se căsătoresc cu femei dintr-o altă țară sunt mai fericiți