Dragostea i-a luat mințile lui Ilie Năstase. Ce a putut să facă la 75 de ani

Dragostea i-a luat mințile lui Ilie Năstase. Ce a putut să facă la 75 de ani
Se spune că dragostea nu cunoaște limite, iar Ilie Năstase se pare că știe cel mai bine acest lucru. Afaceristul a șocat cu gestul făcut.

Ilie Năstase vrea să demonstreze tuturor că își iubește soția la nebunie și nu poate trăi fără ea. Cum a ales să facă asta.

Dragostea i-a luat mințile lui Ilie Năstase. Ce a putut să facă la 75 de ani

Lui Ilie Năstase nu-i pasă de gura lumii când în joc de fericirea lui. Afaceristul a făcut un gest cu totul ieșit din comun, pentru a-i demonstra soției ce reprezintă pentru el. Cei 75 de ani nu l-au împiedicat să-și facă un tatuaj cu numele Ioanei. E adevărat că cei doi au fost la un pas de divorț, dar se pare că cea de-a cincea căsătorie e cu noroc pentru Năstase. Pe de altă parte, Ilie are și câteva soluții în cazul în care Ioana n-ar mai fi lângă el.

„L-am făcut la Monte Carlo”

„Am un tatuaj mic. La început a crezut soţia că l-am scris cu pixul, dar l-am făcut la Monte Carlo pe undeva. Îl am de vreo trei ani. Am văzut pe cineva care era lângă la mine la masă, mi-a arătat magazinul şi m-am dus acolo, spontan. Nu se şterge, acesta rămâne.

Ce scrie aici? Ioana. Dacă se supără pe mine şterg ‘i’ şi rămâne Oana. Dacă se supără Oana, rămâne Ana. Şi dacă să supără şi Ana, rămâne ‘na’”, a glumit Ilie Năstase.

Care e motivul ascuns

La rândul său, Ioana a dezvăluit și care e motivul pentru care Ilie a recurs la acest gest.  „Aşa a simţit el, nu i-a spus nimeni să-şi facă acel tatuaj. Prima dată da, am crezut că e făcut cu pixul, apoi mi-am dat seama că este adevărat. Mi-a spus că aşa a simţit el, că eu merit… Vreţi să vă spun adevărul? A spus că vrea să meargă pe lumea cealaltă cu acel tatuaj. Asta îmi spune tot timpul!”, a transmis Ioana Năstase.

Sursă foto: as.ro, prosport