Mezina lui Ilie Năstase a împlinit 15 ani. Mesaj emoționant de la mama ei

Mezina lui Ilie Năstase a împlinit 15 ani. Mesaj emoționant de la mama ei
În timp ce Ilie Năstase încearcă ”să dreagă” căsnicia cu Ioana Simion, copiii lui cresc. Sunt frumoși și talentați. Doar că au crescut departe de celebrul lor tată. Mezina Emma Alexandra tocmai a împlinit 15 ani și a fost sărbătorită cum se cuvine.

Ilie Năstase a fost mare tenisman, dar și mare crai. A spus că 2000 de femei au trecut prin patul lui, apoi a recunoscut că a exagerat. Însă, doar cu cinci s-a căsătorit și are cinci copii. Cea mai mică dintre aceștia tocmai a împlinit 15 ani.

Emma Alexandra Năstase a împlinit 15 ani
Ilie și Amalia Năstase au două fete, Alessia și Emma. Au divorțat în 2010

Mezina lui Ilie Năstase a împlinit 15 ani

Ilie Năstase (75 de ani) nu a stat prea mult lângă copiii lui, dar a avut grijă să petreacă vacanțe cu ei și să aibă tot ce au avut nevoie. Mezina lui, Emma Alexandra Năstase a împlinit 15 ani. Desigur, a fost sărbătorită cum se cuvine, cu tort, baloane și urări emoționante.

”Câteodată nu știu ce am făcut să merit un copil ca tine. Te iubește mama cel mai mult din lume, Emma. La mulți ani, iubita mea! Să fii tot timpul așa bună și frumoasă și iubitoare și să ți se întample numai minuni”, a scris Amalia Năstase, mama frumoasei adolescente.

Emma este la fel de frumoasă ca sora ei, Alessia (18 ani). Sora cea mare va studia arte plastice la Paris. Ea a intrat la o facultate renumită, Parsons, unde a primit o bursă. Acolo ea va studia „Artă, media și tehnologie”, specializarea fiind arte frumoase.

Câți copii are Ilie Năstase

  • Nathalie este primul copil al lui Ilie Năstase. Prima soție a tenismenului a fost un manechin franco-belgian, Dominique Garzia, care provenea dintr-o familie extrem de bogată. Cei doi s-au cunoscut la un turneu US Open în anul 1971și au format o familie timp de 8 ani. Primul copil al sportivului, Nathalie, s-a născut din această căsătorie, la Paris în 1975, iar acum locuiește la Montreal, Canada.
  • La doar doi ani după divorț, fostul tenismen s-a îndrăgostit de actrița americană Adelaide Alexandra King, cu care s-a căsătorit în septembrie 1984, în New York. Doi ani mai târziu, cuplul a înfiat doi copii, peNicholas și Charlotte, care au rămas în grija mamei lor la New York, după divorț.
  • Pe cea de-a treia soție, Nasty a cunoscut-o în 1996, la primul concert al lui Sting la Bucureşti. Pe atunci, Amalia Teodosescu avea doar 20 de ani, în timp ce el avea 50. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2004, după șapte ani de relație. În același an, s-a născut primul lor copil, Alessia, iar 2007 a venit pe lume şi a doua fetiţă, Emma Alexandra Năstase. Cei doi au divorţat în 2010.
  • A patra soție a lui Năstase a fost Brigitte Sfăt, cu care nu a avut însă copii. Cei doi și-au unit destinele în 2013, însă mariajul a durat doar 5 ani. În prezent, Ilie Năsase este căsătorit cu Ioana Simion, o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el.