Ce fiică talentată are Ilie Năstase! La 17 ani, are prima expoziție

Ce fiică talentată are Ilie Năstase! La 17 ani, are prima expoziție
Marele nostru sportiv Ilie Năstase se mândrește cu copiii săi. Una dintre fiice lui a deschis o expoziție, la doar 17 ani.

Ilie Năstase a fost încântat de fiica lui Alessia, mai ales că aceasta este atrasă de artă, iar la doar 17 ani a deschis propria expoziție.

Ce fiică talentată are Ilie Năstase!

Alessia, una dintre fiicele lui Ilie Năstase (74 de ani) și-a deschis prima expoziție dedicată tenisului. Ion Țiriac a fost și el prezent și a cumpărat un tablou, scrie prosport.ro.

Alessia Năstase este pasionată de artă, iar Ilie Năstase și fosta sa soție, Amalia, și-au ajuta fiica cu tot ce au putut pentru ca aceasta să-și îndeplinească visul.

Au fost expuse poze din meciurile jucate de Ilie Năstase alături de Ion Țiriac, dar și din alte meciuri cu foști jucători de tenis celebri. Bjorn Borg, Stan Smith, Jimmy Connors sau John McEnroe. Pe lângă poze vechi sunt expuse mai multe figurine, dar și două rachete.

”Astăzi este clar o zi foarte importantă pentru mine, pentru că este primul meu vernisaj la vârsta de 17 ani, unde practic demonstrez pasiunea mea pentru acest sport. Cel mai mult iubesc lucrarea expusă afară, desenată de mine, care acum are cam 2 metri. Îmi este cea mai dragă, pentru că este o poză cu tata”, a declarat tânăra artistă.

Lucrările expuse vor fi prezentate de Alessia Năstase și la admiterea la universitate.

Ion Țiriac alături de Năstase la expoziție

Ion Țiriac a răspuns invitației și a fost prezent la deschiderea expoziției. Milionarul a cumpărat și un tablou.

”Fiind dintr-o familie cu numele Năstase, e logic că face ceva care este legat de sport și automat și cu tenisul. Bravo ei!” a declarat Ion Țiriac, citat de aceeași sursă.

”Este un lucru bun că se implică și că face treaba asta pentru ea. Îi doresc multă baftă și sunt foarte mândru de ea. Cred că ea s-a ghidat mult și după cartea mea, pentru că văd poze de acolo. Sper să ajungă artistă, așa cum își dorește ea. Să facă ce îi place. De mică avea talent. Avea un profesor de desen care venea și făcea lecții cu ea”, a spus Ilie Năstase.

”Momentul când copilul tău își arată o parte din suflet publicului este de neprețuit. Sunt mai mult decât mândră de tine, iubita mea, pentru toată munca si creativitatea ta”, a spus și Amalia Năstase.

Ilie Năstase are mai mulți copii

Amalia și Ilie Năstase au format un cuplu timp de 14 ani, după care au decis să meargă pe drumuri separate, așa că în 2010 spre surprinderea tuturor cei doi au divorțat. Împreună au două fete, pe Alessia, în vârstă de 17 ani, și pe Emma, de 14 ani.

Amalia a declarat că păstrează o legătură foarte strânsă cu Ilie Năstase de dragul fetelor, relație care se bazează pe respect. De asemenea, și relația dintre Ilie și cele două fete ale lor este una foarte strânsă. Amalia a spus că ea îl respectă foarte mult pe fostul său soț și că a avut foarte multe de învățat din mariajul cu el. Ilie a fost primul om care scos-o din țară și a dus-o din Rahova la Paris. Acum trăiește alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel, Toma, de trei ani.

De-a lungul timpului, Ilie Năstase a avut relații cu mai multe femei celebre. Cu prima soție, modelul belgian, Dominique Grazia are o fetiță, Nathalie. În anul 1984, Nasty s-a căsătorit cu Alexandra King. Atunci a adoptat un băiat și o fată. A urmat căsătoria cu Amalia Teodosescu. Împreună au două fete, Alessia și Emma Alexandra. În 2010 s-au despărțit, iar fostul jucător de tenis s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt. A urmat un nou divorț, iar în acest moment este însurat cu Ioana Simion.

De curând, Ilie Năstase și soția sa au declarat că își doresc un copil. O fetiță pe care fostul mare jucător de tenis ar vrea să o îndrume spre sportul pe care el l-a iubit mereu atât de mult. ”Ne gândim să facem o fetiță. Nu de alta, dar și Ioana mereu și-a dorit o fetiță, care să joace tenis. Facem a doua Halep”, a spus Ilie Năstase.


Vizitați morminte celebre stând în fața calculatorului sau butonând telefonul