Drama Adelinei Pestrițu: a pierdut sarcina. Copilul îi apărea în fiecare noapte, în vis

Drama Adelinei Pestrițu: a pierdut sarcina. Copilul îi apărea în fiecare noapte, în vis
Este pentru prima dată când frumoasa Adelina Pestrițu vorbește despre trecutul ei. Ce nu a știut nimeni până acum.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut online din România, dar puțini știu drama vieții ei.

Drama Adelinei Pestrițu: a pierdut sarcina. Copilul îi apărea în fiecare noapte, în vis

Până să nu devină soția lui Liviu Vârciu, nu o știa aproape nimeni, apoi toți au început să vorbească despre Adelina Pestrițu. Cei doi au trăit o poveste frumoasă de dragoste, și-au unit destinele, însă din nefericire totul s-a stins ca un foc de paie și au ales să meargă pe drumuri diferite.

După ce s-au despărțit, Adelina a vrut să-și refacă viața, dar Liviu a văzut-o ca pe o femeie care umblă din floare în floare. Nimeni nu s-a gândit care a fost motivul rupturii definitive. Adelina a spus însă adevărul care a sufocat-o multă vreme. Totul s-a distrus după ce ea a pierdut un copil. “M-a marcat acest episod. Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”, a mărturisit vedeta.

Adelina s-a căsătorit cu Virgil Șteblea

Adelina și-a găsit fericirea în brațele lui Virgil Șteblea, iar din iubirea lor a venit pe lume micuța Zenaida Maria care are trei anișori. Vedeta își va aminti totdeauna cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie. „Într-o zi mai spre seară, stăteam noi așa și îl aud: «Auzi, ia, ia ceva pe tine și hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare».

Am zis să ne plimbăm pe plajă. L-am văzut că se pune în genunchi, a scos inelul și îl văd că se împleticește repede: «Vrei să fii soția mea?». Mai aveam puțin și îl întrebam ce a zis. Vizibil emoționată, am avut o criză de râs de fericire. L-am ajutat să îmi pună inelul și i-am dat răspunsul mult așteptat: «Da»”, a spus ea cu câțiva ani în urmă.

În ceea ce îl privește pe Liviu, acesta are o fiică din relația cu Ramona Teicanu, Carmina, care e deja domnișoară. Acesta se iubește acum cu Anda Călin, cu care are doi copii.

Sursă foto: instagram