Drama teribilă. Artistul a lăsat lumea în stare de șoc. A intrat la radio și a anunțat decesul bebelușului

Drama teribilă. Artistul a lăsat lumea în stare de șoc. A intrat la radio și a anunțat decesul bebelușului
Drama teribilă. Bebelușul de doar 5 luni s-a stins, în brațele părinților. Celebrul artist și-a dat seama că ceva nu e în regulă cu micuțul.

Cunoscutul actor și rapper american Nick Cannon a șocat întreaga lumea cu anunțul său. Acesta a dezvăluit printre lacrimi amare că și-a pierdut fiul.

Nick Cannon, fost soț al celebrei Mariah Carey cu care are doi copii, gemeni, anunță că fiul său, Zen, în vârstă de 5 luni, a murit în weekend. Cauza: o tumoră malignă pe creier.

„E greu.  Și îl am pe terapeutul meu aici, care ne-a ajutat să trecem prin asta”, a dezvăluit Cannon, în vârstă de 41 de ani, în episodul de marți din „The Nick Cannon Show”, emisiunea pe care o găzduiește. Mama copilului este modelul Alyssa Scott.

Actorul își amintește cum a început totul. Copilul a început să tușească. „A avut această respirație atipică, dar nimic nu prevestea că ceva e în neregulă”, a spus Cannon.  „Dar am vrut să-l duc la medic pentru un control al sinusurilor și al respirației. Ne-am gândit că va fi un simplu control de rutină”.

La medic, mama copilului, modelul Alyssa Scott, a aflat că micul Zen suferă de hidrocefalie, ca o complicație a unei tumori pe creier despre care Cannon a spus că era malignă. Bebelușul a fost operat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Luna trecută, în preajma Zilei Recunoștinței, lucrurile s-au înrăutățit. Dintr-odată Zen nu mai era receptiv, zâmbitor. „Tumora a început să crească foarte repede”, a spus Cannon. ”În acest weekend mi-am propus să petrec mai mult timp cu Zen. Ne-am trezit duminică și am mers la ocean cu el și Alyssa. Apoi a trebuit să mă întorc la New York pentru spectacol. Am primit un telefon în timp ce eram în drum spre aeroport, să mă întorc la Zen”.

Și drama s-a întâmplat. Copilul s-a stins, deși părinții săi au apelat la cei mai buni medici din lume și ar fi avut acces la orice terapie de nouă generație. Din păcate, nimeni nu l-a putut ajuta pe Zen.

Nick Cannon, tată de mulți copii

Pentru Nick Cannon, Zen, născut în urmă cu șase luni, a fost al șaptelea copil. Pe 17 iunie 2021, Cannon a devenit tatăl gemenilor Zion și Zillion pe care-i are  cu DJ Abby De La Rosa, 30 de ani. De asemenea, actorul mai are o pereche de gemeni, Monroe și Moroccan, în vârstă de 10 ani, cu fosta sa soție, Mariah Carey.

În decembrie 2020, actorului i s-a mai născut un copil cu Brittany, cea cu care a început să se întâlnească în timpul despărțirii sale de Mariah în 2015. Cei doi s-au despărțit definitiv în 2020, deși au fost văzuți în noiembrie 2020 ținându-se de mână în timp ce părăseau un restaurant din Malibu, scrie Today.com.

Sursa foto: Instagram