Dramatic. Gabriela Cristea tremura necontrolat și salvarea întârzia. Tavi Clonda a decis să o ducă el la Urgențe

Dramatic. Gabriela Cristea tremura necontrolat și salvarea întârzia. Tavi Clonda a decis să o ducă el la Urgențe
Povestea modului în care Gabriela Cristea a ajuns în urmă cu două zile la spital, a devenit publică, cu lux de amănunte.

Îndrăgita vedetă a relatat pe rețelele sociale că i-a cedat corpul. Ea a ajuns la perfuzii.  Dar până acolo a fost panică mare. Prezentatoarea de la Antena Stars se confruntă cu probleme de sănătate despre care vorbește deschis soțul ei, Tavi Clonda.

„Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat. Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. Am aflat ce se întâmplă și a primit tratament, acum este mult mai bine”, a mai zis Tavi Clonda pentru ego.ro.

Tavi Clonda spune ce se va întâmpla cu soția sa

Tavi Clonda a explicat și ce se întâmplă de fapt cu soția sa.  „Urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni’, a mai declarat Tavi Clonda pentru sursa citată.

Gabriela Cristea a refuzat să fie internată în spital și le-a spus medicilor că vrea să se întoarcă la fetițele ei acasă.  „Și astăzi o să mai facă (n.r. perfuzii), tot se simte slăbită. Ieri nu a fost la emisiune, astăzi trebuie să meargă, astfel că este necesar să se pună pe picioare pentru că nu este la capacitatea la care trebuie. A stat vreo 3-4 ore acolo (n.r. în clinică), iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii”, a mai zis el.

În urmă cu două zile, Gabriela Cristea și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână. Tavi Clonda a povestit că vedeta nu s-a simțit bine. Ei au chemat salvarea, dar și-au dat seama că așteaptă prea mult până când vor veni medicii, așa că au decis să se urce în mașină și să plece singuri la spital.

Sursa foto: Instagram