Dramele unei cunoscute artiste de la noi. I-au murit părinții de tineri, fratele și acum e și ea chinuită de boală

Dramele unei cunoscute artiste de la noi. I-au murit părinții de tineri, fratele și acum e și ea chinuită de boală
Artista Narcisa Suciu a făcut mărturisiri emoționante despre părinții său și a dezvăluit că nu și-a iertat nici acum tatăl din cauza unui gest pe care acesta l-a făcut.

Deși ambii părinți ai interpretei s-au stins din viață, Narcisa Suciu a vorbit la podcastul lui Cătălin Măruță despre regretul care o încearcă și acum, după ani de zile. Totul ar fi pornit de la un gest pe care l-a făcut părintele ei atunci când mama Narcisei se afla pe patul de moarte.

Durerea cumplită din sufletul Narcisei Suciu. Niciodată nu și-a putut ierta tatăl, ce gest a făcut acesta

De atunci, atât de supărată a fost el încât nu a mai putut niciodată să fie apropiată de el. Ceea ce i s-a întâmplat cu ani în urmă a marcat-o profund și a spus cum nu a avut ocazia să își vadă mama înainte ca această să se stingă din viață.

„Cheltui bani, mai bine nu mergi”

Ea a mărturisit că totul s-a întâmplat din cauza încăpățânării de care a dat dovadă tatăl său.

Mama era internată la Oradea unde aveam rude medici. Era un weekend cu cerc profesoral, aveam liber de la școală și am zis că e perfect să merg la Oradea. Eu făcusem de multe ori drumul la Oradea. Tata mi-a zis:  „Nu cred că e cazul să te duci. Cheltui bani, mai bine nu mergi’. Am încercat să-l conving, dar n-am reușit’, a declarat Narcisa Suciu.

Tatăl său i-a spus atunci să iasă în oraș cu o prietenă, ceea ce a și făcut artista. A doua zi după operație, mama ei a murit, iar vestea a căzut ca un trăsnet.

„Am ieșit cu o colegă în oraș. Sâmbătă am intrat în bucătărie și l-am văzut pe tata stând așa (n.r pe gânduri) și i-am zis că el are sigur o problemă. Am plecat la un coleg de clasă și am stat la ei. Nu puteam să mă uit la el atunci. L-am judecat că nu m-a lăsat să mă duc. Cred că nu l-am iertat niciodată. Nu m-am mai uitat cu înțelegere la el’, a completat Narcisa Suciu.

A rămas orfană, apoi și-a pierdut și fratele

Când Narcisa Suciu avea doar 17 ani, mama ei a murit de cancer. După șapte ani, a murit și tatăl ei.

Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de aniCancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică’a mai mărturisit cântăreața.

Tragediile din familia Narcisei Suciu nu s-au oprit aici. Mai mulți ani mai târziu, și fratele pe care îl diviniza a plecat prea devreme dintre noi.

„Ciroză hepatică. Eu aveam spectacol la Brăila și m-am trezit la 6 să plec spre Sibiu. Medicul lui m-a sunat la 6 și ceva și mi-a zis (n.r că a decedat). Noi am avut o relație foarte apropiată.

El a locuit cu mine după ce am născut-o pe Daria și m-a ajutat să o cresc. Ne certasem și nu mai vorbeam de vreo 2 ani. Este un regret undeva’a completat Narcisa Suciu.

 

Recomandarile noastre