Ducii de Sussex au avut probleme cu paparazzii și acum au câștigat disputa cu cei care i-au hărțuit. Ei au ajuns în instanță după ce Archie, băiatul lor, a fost fotografiat, la casa din Los Angeles, cu ajutorul unei drone. Ducele și ducesa de Sussex au formulat o plângere în LA, în luna iulie a acestui an, susținând că o persoană l-a fotografiat pe Archie, pe atunci în vârstă de 14 luni, la domiciliul lor.

Principala acuzație a fost legată de faptul că dreptul la viața privată le-a fost încălcat de paparazzii respectivi. Michael Krump, avocatul cuplului, a anunțat că litigiul a fost câștigat de Haryy și Meghan, care au primit scuze de la X17, agenția care a folosit acei paparazzi, și vor primi și despăgubiri financiare.

„Am avut succes cu această acțiune. Agenția responsabilă de acele fotografii – X17 – și-a cerut scuze și a acceptat o ordonanță permanentă și rambursarea unei părți din taxele legale. În timpul verii, ducele și ducesa de Sussex au luat măsuri împotriva fotografiilor intruzive și ilegale ale paparazzilor făcute familiei lor într-o reședință privată. Toate familiile au dreptul, protejat prin lege, să se simtă în siguranță în propria locuință”, a anunțat avocatul, conform jurnaliștilor de la The Sun.

Agenția, obligată să renunțe la imagini

În fotografii, pe lângă Archie, mai apărea și Doria Rgland, mama lui Meghan, mai anunță sursa citată. Agenția vinovată de încălcarea intimității a acceptat să predea fotografiile familiei și să distrugă orice copie din arhivele sau bazele sale de date. De asemenea, cei de la X17 și-au luat angajamentul de-a nu mai trafica vreodată fotografiile cuplului sau ale fiului lor realizate cu ajutorul unei drone, zoom sau teleobiective „în orice reședință privată sau în terenul privat din jur”.

Ideea este că până la publicarea acelor imagini lumea știa că Harry și Meghan locuiau în Canada, nu în Los Angeles, unde aceștia beneficiau de o viață fără stres din cauza presei. Apoi, s-au trezit pe cap cu zeci de paparazzi care efectiv îi urmăreau în orice moment al zilei.

Sursa foto: Instagram

Marii fotbaliști români nu au avut noroc în dragoste. Au ajuns la tribunal

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri