După aproape un an de când a plecat din palatul de la Monaco, Prințesa Charlene a făcut pasul decisiv

După aproape un an de când a plecat din palatul de la Monaco, Prințesa Charlene a făcut pasul decisiv
De prin ianuarie, anul acesta, Prințesa Charlene de Monaco nu a mai apărut public în Principat. Ea a plecat în țara sa natală, de unde nu prea a mai dat semne că s-ar întoarce. Apoi au intervenit și problemele medicale. A fost vizitată de soțul ei, s-au dat asigurări că totul e în regulă.

Acum, după mult peste jumătate de an de când a plecat din palatul de la Monaco, Prințesa Charlene a făcut pasul decisiv. Prințesa Charlene s-a întors în sfârșit la familia ei. Iar întreg Regatul se bucură de „reuniunea plină de bucurie și emoție” cu Prințul Albert de Monaco și gemenii lor, după o ședere de zece luni în Africa de Sud, care a forțat cuplul să nege o ruptură.

Charlene, în vârstă de 43 de ani, a sosit înapoi în Monaco în această dimineață, după ce a zburat cu un avion privat din orașul sud-african Durban către Nisa, Franța. Ea a fost fotografiată coborând din avion și pe asfaltul aeroportului din Nisa în jurul orei 8:45, unde a fost întâmpinată de personalul regal și de un câine pe care l-a scos la o scurtă plimbare înainte de a fi dusă la Monaco cu un elicopter regal.

Primele forografii ale revenirii

Printr-o serie de instantanee distribuite pe Instagram, Prințesa poate fi văzută pozând pentru o fotografie de familie în timp ce își pune mâna în jurul gâtului soțului ei, Prințul Albert. Cu cealaltă mână îi ține ferm pe gemenii lor de șase ani Jacques și Gabriella în față.

Într-o a doua fotografie, Charlene face semn cu mâna camerelor în timp ce Prințul Albert ține gemenii de mâini. Cu toate acestea, părea să existe un nou membru al familiei,  un câine Vizsla maro deschis, care a fost dus la plimbare în această dimineață. Fosta olimpică a dezvăluit în octombrie că iubitul ei cățel Angel a murit în mod tragic după ce a fost lovit.

Între timp, o a treia fotografie o arată pe Prințesa Charlene ieșind dintr-o mașină în timp ce își pune un braț în jurul fiului ei, Jacques. Prințesa, care a purtat o mască de protecție împodobită cu steagul Monaco, a purtat o rochie lungă, bej și o haină neagră cu mâneci scurte. Ea și-a completat ansamblul cu o pereche de cizme până la genunchi și o geantă de umăr, scrie Daily Mail.

Ce a spus Prințul de Monaco când și-a revăzut soția

Ea s-a aflat în Africa de Sud pentru o mare parte a acestui an, după ce a contractat o „infecție gravă a sinusurilor”, care a pus-o în imposibilitatea de a călători și a forțat-o să rateze evenimente cheie, inclusiv aniversarea de 10 ani a nunții și prima zi de școală a copiilor ei.

Dar Albert, în vârstă de 63 de ani, a insistat în octombrie că soția sa se va întoarce acasă „cu mult înainte de Ziua Națională a Monaco, pe 19 noiembrie”, adăugând că „este într-o formă bună și are un spirit mult mai bun”.

Revenirea lui Charlene vine după ce șederea ei lungă în Africa de Sud a stârnit zvonuri despre o ruptură între cuplul regal, pe care amândoi au negat-o vehement. „Slavă Domnului că s-a întors acasă”, a declarat principele de Monaco.

Sursa foto: Instagram