După aproape un deceniu de relație, le e greu să trăiască despărțiți. Îi va reuni Adela?

După aproape un deceniu de relație, le e greu să trăiască despărțiți. Îi va reuni Adela?
Au avut o relație de nouă ani, căreia, civilizat, au decis să îi pună capăt, zilele trecute. Împreună au înregistrat un video în care le explică prietenilor și fanilor decizia luată. Dar, după atâta viață petrecută împreună, cei doi actori din Adela se gândesc unul la altul și fac  gesturi.

După aproape un deceniu de relație, le e greu să trăiască despărțiți deși Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă s-au despărțit, iar el s-a mutat din fostul domiciliu conjugal, se pare că actorul nu poate uita totul atât de ușor. El și-a surprins total fosta iubită.

Văzând că fosta lui iubită a reușit să ajungă la un milion de urmăritori pe contul de Instagram, Vlad a decis să o felicite prin intermediul unei postări.  Vlad a postat o fotografie cu fosta lui iubită, Cristina, și i-a scris: „Bine, Crissy!”. În public, fosta iubită nu i-a răspuns, dar probabil a făcut-o în privat.

După aproape un deceniu de relație, le e greu să trăiască despărțiți

Vlad Gherman nu poate trece ușor peste despărțirea de Cristina Ciobănașu, cu care, de altfel, continuă să joace alături în serialul Adela. El face anumite momente ale separării publice, tocmai pentru a le depăși mai ușor.

„Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație  și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi”,   au spus Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram.

Despărțirea celor doi e cu atât mai surprinzătoare pentru fani cu cât, în urmă cu numai o lună, cei doi au petrecut vacanța împreună. De unde au postat fotografii în ipostaze romantice, deosebit de tandre.

Pandemia le-a pus capac

Se pare însă că pandemia le-a grăbit sfârșitul. „Niciodată nu ești pregătit să ieși din zona de confort. Cred că asta a fost și ideea. Ne așezam amândoi pe ideea că o să fim bine toată viața, că nevoile noastre nu mai contează atâta timp cât satisfacem nevoile celuilalt, dar nici măcar asta nu făceam. Probabil că asta a fost cel mai grav lucru.

Iar după anul 2020, mă abțin! E foarte greu să întreții o relație atâta timp cât tu nu te iubești pe tine suficient. Eu cred că suntem incapabili să iubim cu adevărat pe cineva, dacă nu ne iubim pe noi. Noi ne-am pierdut pe drum, nu ne-am mai apreciat”, a explicat Vlad Gherman.

Actorul a deschis în vlog în care povestește despre noua etapă din viața lui.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 7 februarie. Atenție, posibile accidente!