„Deva” lui Bodi întârzie cu dezvăluirile promise. Ce planuri are

După ce a reușit să-și lase audiența cu ochii-n soare pentru că a întârziat cu „marile dezvăluiri” cu privire la separarea de omul de afaceri din Mediaș, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și dusă a fost. Ne-a arătat fotografii din avion, ieri, dar nu a dat detalii. Azi, însă, am aflat.

Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu că a plecat iar „la agățat”

De fapt, chiar Alex Bodi a „devoalat” secretul. Bărbatul, rănit în orgoliu, a postat un mesaj acid și plin de subînțelesuri jignitoare la adresa fostei sale soții și iubite, pe profilul său de pe o rețea de socializare. Fără să  afirme cu subiect și predicat, Bodi dă se înțeles că Bianca Drăgușanu s-a dus în Dubai „la agățat”.

„Acum va urma încă o invazie de cotobârle pe Dubai și Abu Dhabi. Pleacă „devele” ca na, e sezon acolo și dacă se ține F1…sunt și ele “Formuiste” 1..2..3….”, a scris Bodi, proaspăt întors din călătoria de afaceri pe care a făcut-o în Germania.

Ce afaceri pune la cale Bianca, în Dubai

Bianca Drăgușanu a ajuns în Dubai, la un resort unde locuiește o prietenă de-a ei, împreună cu care plănuiește să dezvolte o noua afacere. De dimineață, după ce și-a băut cafeaua și a făcut sport, Bianca Drăgușanu s-a pregătit pentru întâlnirea de business. Și asortat rochia albă dantelata cu o poșetă Hermes și flip-flops să asortați, de la aceeași casă de modă scumpă.

„Sunt în Dubai. Prietena mea lansează un parfum iar eu o voi ajuta. L-am testat și eu am început deja să îl ador”, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu.

„Sunt foarte fericită, azi. Ca în fircare zi”, am mai spus aceasta. În excursia din Dubai, vedeta a plecat singură, lăsând-o pe fiica ei și a lui Victor Slav acasă, în București.

„Am venit să muncim, să facem business-uri, nu să cheltuim banii pe pantofi așa cum ne place nouă. Vom cheltui după aceea. Am o întâlnire de business cu prietena mea, Mendy Lisette”, le-a mai transmis șatena fanilor. Ea a garantat pentru succesul afacerii: „Eu binecuvântez pe toată lumea pe care o întâlnesc. Toate afacerile pe care eu le-am pus la punct au succes”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Războiul Oanelor, faza pe… magazine online și colecții de haine

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri