După divorțul Raluca – Pepe, alt membru al clanului Pastramă are probleme mari

După divorțul Raluca – Pepe, alt membru al clanului Pastramă are probleme mari
Brigitte și Florin Pastramă nu o duc prea bine cu banii, dar asta se știe. De fapt, nu o duc deloc bine. Marea problemă, acum, e că afacerile lor nu mai produc, iar toate bunurile pe care le dețin cei doi sunt luate pe credit.

Verișorul primar al Ralucăi Pascu (Pastramă), Florin, soțul Brigittei, are credit în bancă pentru case și pentru mașini. Faptul că ar avea de plătit rate nu e ceva ieșit din comun. Problema este că Brigitte și Florin Pastramă se confruntă cu mari probleme financiare și nu au din ce plăti ratele.

Afaceri în colaps, încasări reduse la o treime

Shaormeria și locul de joacă deschise de soții Pastramă merg tot mai prost. Shaormeria produce de trei ori mai puțin decât o făcea înainte de venirea pandemiei. Asta pentru că multă lume lucrează de acasă și nu mai cumpără mâncare în drum spre serviciu, a recunoscut Brigitte Pastramă. În ceea ce privește locul de joacă pentru copii, care aducea zeci de mii de euro, acum nu mai are activitate, deci nu mai produce nimic.

”Înainte să vină coronavirusul, toate afacerile mergeau bine. Shaormeria făcea 3.000 lei pe zi. Acum dacă face 1.000 – 1.100 zic „Doamne ajută”. Locul de joacă făcea 10.000 euro profit. Făceam între 800 milioane și un miliard vânzare. Trei luni și jumătate a fost închis de tot… Este așa și așa! Toți managerii au plecat, trebuie să răspund eu la telefon. Dacă nu ești pe fază și nu ești acolo, dăm faliment.

Nu pot să vând tot ceea ce am, doar să plătesc anumite găuri. Casele sunt în rate, mașinile sunt în rate, trebuie să fac ceva! Trebuie să plec. Dacă vine ANAF-ul și eu n-am dat bon de casă, mă închide, eu nu pot să fac chestia asta, trebuie să dau la toată lumea bon de casă, nu pot să risc”, a povestit Brigitte Pastramă în cadrul reality-show-ului pe care-l are împreună cu soțul ei la Antena Stars.

Afacerile cuplului Pastramă cad una după alta

Se pare că nici afacerea cu „măști de firmă” la care făcea reclamă Oana Roman nu îi mai merge lui Brigitte. Așa cum Rețete și vedete a scris, deși aceste măști erau brand-uite cu logo-urile marilor case de modă – Gucci, Fendi sau Vuitton, în realitatea nu aveau nicio legătură cu acestea. Contul de Instagram dedicat lor a fost desființat deja.

„Asul din mânecă” este cartierul de vile pe care Florin Pastramă în ridică într-o comună din Ilfov. O parte din case deja s-a vândut iar banii au fost reinvestiți în alte construcții, pe care cei doi speră să le scoată cât mai repede pe piață la un preț bun.

Sursa foto: Instagram

Sunteți curioși cum arată Catinca Roman acum? Are un tatuaj imens aproape de gură și și-a schimbat numele