Sunteți curioși cum arată Catinca Roman acum? Are un tatuaj imens aproape de gură și și-a schimbat numele

Sunteți curioși cum arată Catinca Roman acum? Are un tatuaj imens aproape de gură și și-a schimbat numele
Catinca Roman, fiica vitregă a lui Petre Roman, e un artist desăvârșit, care cu siguranță atrage toată atenția atunci când intră într-o încăpere. Nu doar pentru că e sora vitregă a Oanei Roman, ci și prin înfățișarea sa nonconformistă.

Nu a avut o relație strânsă cu tatăl ei vitreg, fostul premier al României Petre Roman, și nici de sora ei, Oana Roman, nu a fost foarte apropiată. Catinca Roman și-a văzut de viață ca un om normal, considerând că familia ei este în principal mama ei, Mioara Roman, tatăl ei natural Iosif Zilahy și fiica ei, Calina.

Nu își amintește cu mare plăcere despre copilărie și adolescență. Catinca a povestit în trecut că Oana o mai încasa de la Petre Roman, însă de ea nu s-a atins niciodată. Nici nu ar fi avut cum, atât timp cât ea avea și are un tată (foto), de care se simte extrem de atașată. În plus, ea spune că niciodată nu l-a numit pe Petre Roman „tată” și a suferit enorm când i se reproșa că a rămas însărcinată fără să fie căsătorită și de aceea ar fi pierdut politicianul alegerile.

Și-a schimbat înfățișarea

Catinca Roman a fost tot timpul un personaj. De la îmbrăcămintea wow la atitudinea chic, ea a fost mereu un artist cameleonic. Astăzi, Catinca afișează un tatuaj imens, cu forma unui trandafir, pe gât. Acesta este imposibil de trecut cu vederea, la fel ca și celelalte desene de pe corp, din zona umerilor, a mâinilor și a spatelui.

Nu o mai cheamă Roman!

Deși a crescut în casa lui Petre Roman și a căpătat faimă ca fiind fiica lui vitregă, Catinca a decis să nu se mai numească Roman, după ce mama ei, Mioara, a divorțat de acesta. Din acel moment, Catinca a decis să se recomande Zilahy, după tatăl ei natural.

Iosif Zilahy, în vârstă de 85 de ani, este un domn cu educaţie şi maniere alese, cu care Catinca a ţinut permanent legătura. Într-un interviu acordat pentru emisiunea „Răi, da’ buni” de la Antena Stars, cei doi au povestit despre relaţia pe care o au.

„Ca energie şi ca psihic aş zice că are 60 de ani, nu 85… Chiar e o plăcere să vin să discut cu el, să vorbim”, a spus Catinca Roman pentru „Răi, da’ buni”.

Creatoare de modă din 1993

Catinca Roman este creatoare de modă. Ea s-a remarcat în anul 1993 când a câștigat primul sau Festival de Modă din țară. De asemenea, una dintre cele mai remarcabile prezentări de modă a fost cea de la Circul de Stat, în 1998, culminand cu o prezentare la Săptămâna Modei de la Milano.

Catinca a creat costume folosite de Teatrul din Ungaria care au fost folosite si la Festivalul International de Teatru Unguresc. Ulterior a fost prezentatoare în cadrul trustului Romantica unde a moderat emisiunea “Vrei să fii cineva”, mai apoi fiind prezentatoare la Matinalul din cadrul aceleași televiziuni.

Catinca Roman a ocupat într-o perioadă funcția de redactor-șef al revistei Tabu.

Cine este Kani, frizerul care gătește la ”Chefi la cuțite”