Cine este Kani, frizerul care gătește la ”Chefi la cuțite”

Cine este Kani, frizerul care gătește la ”Chefi la cuțite”
Kani este una dintre surprizele concursului ”Chefi la cuțite”. Nu părea că are prea multe șanse pentru că el este frizer. Plus că este o apariție de rebel: tatuat, cu cercei în nas și pălărie pe cap.

Show-ul ”Chefi la cuțite” îi face pe concurenți de nerecunoscut. Cei rămași în cursă au mărturisit că au emoții insuportabile. Până și Kani, tatuatul cu cercei în nas s-a înmuiat din pricina emoțiilor.

Cine este Kani, frizerul care gătește la ”Chefi la cuțite”

Kani, pe numele său real Andrei Hîncu, este una dintre surprizele show-ului ”Chefi la cuțite”. Părea că nu are prea multe șanse, având în vedere că el este frizer. Plus, că este o apariție, tatuat, cu cercei în nas și cu pălărie pe cap în timpul probelor.

Când l-a ales în echipa lui, chef Florin Dumitrescu l-a numit pe Kani mascota „Bulinelor”.

Kani, pe numele său real Andrei Hîncu, are 27 de ani și este de meserie frizer, însă a vrut să arate că deși în domeniul culinar nu are cunoștințe prea multe, este talentat și pasionat de bucătărie.

A trecut în etapa următoare, după ce a gătit la duel un desert cu ciocolată, apreciat de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ce poveste uimitoare are Kani!

Deși are doar 27 de ani, Kani s-a remarcat de-a lungul timpului în rândul colegilor de breaslă. După ce a făcut un curs de frizerie, acesta a lucrat ceva timp în Bulgaria, iar apoi a participat la un celebru concurs în Germania.

„M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din lume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine”, a povestit Kani la Antena1. Acum, Kani are o frizerie mică și cochetă, în central Capitalei, unde și-a făcut clienți fideli.

Părul lui Kani a trecut prin o mulțime de schimbări de-a lungul timpului.

Acum un an Kani avea părul roșcat. Într-o fotografie postată pe contul său de Instagram, se observă pletele roșcate ieșite din pălărie. Acum un an și trei luni, tânărul Kani avea părul scurt și blond.


Exclusiv. Tabietul pe care Mario Fresh îl are din grădiniță. Nu o să vă vină să credeți!