Zanni e numește tânărul tatuat care a fost ales de Florin Dumtrescu în echipa sa. Are o poveste teribilă, dar pe el l-a făcut mai puternic, mai ambițios.

Cine este ”tatuatul” de la Chefi la cuțite?

Zannidache Edmond Hubert de la Chefi la cuțite face senzație pe YouTube. Peste 500.000 de tineri au ascultat piesa lui, ”Senzație”.

Zannidache Edmond Hubert în vârstă de 22 de ani este din București și a venit în sezonul 8 al emisiunii ”Chefi la cuțite” cu o rețetă de mușchi de vită, cu foie gras și trufe negre, un preparat ce a fost apreciat de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Chiar dacă farfuria sa nu a ieșit în evidență prin plating, Zannidache Edmond a reușit să impresioneze prin amestecul de arome. Astfel, concurentul a ajuns în bootcampul din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Au urmat apoi probe dificile, în care cei rămași în competiție au gătit farfurii bune de servit în timpul unor zboruri la Economy class sau la Business class.

Isteț și descurcăreț, Zannidache Edmond a reușit să demonstreze că se pricepe la gătit și că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe.

La finalul etapei de bootcamp, Zanni a fost ales de Florin Dumitrescu în echipa sa de buline, fiind considerat un fel de mascotă a grupului!

Zanni a crescut la orfelinat

Zanni a crescut în orfelinat și a avut parte de o copilărie traumatizantă, presărată cu multe lipsuri și dureri. Tânărul a reușit să se ridice și să demonstreze că orice este posibil, atunci când îți dorești cu adevărat.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou. Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mărturisit tânărul.


Ciuperci cu usturoi la cuptor. O rețetă simplă, dar foarte gustoasă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri