Lori s-a obișnuit să șocheze în ultima perioadă și pare că se bucura de fiecare reacție în parte. Ultimele guri căscate pe care le-a lăsat în urma sa sunt cele ale bucătarilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Îmbrăcată cu materiale fine, transparente și cu un machiaj deosebit, Lori s-a dus în bucătăria Chefi la cuţite nu doar cu un preparat special, ci şi cu un moment care va rămâne memorabil pentru cooking show-ul de la Antena 1.

Artista a făcut un adevărat spectacol, pe lângă preparatul culinar de origine indiană, cei trei jurați neștiind, în final, să zică cine a fost mai fierbinte, mâncarea plină de condimente sau jurata de la X Factor, Loredana Groza!

Sezonul 8 Chefi la cuţite a ajuns la momentul de răscruce: bootcamp-ul. Toţi cei care au primit cuţitul în cadrul degustărilor pe nevăzute încep lupta pentru a ocupa un loc în echipele chefilor. Aproape 150 de candidaţi se vor întrece pentru un loc alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu sau chef Sorin Bontea.
Locul de desfăşurare din acest sezon va fi unul spectaculos: hangarele companiei Romaero.

Loredana Groza a descoperit bisturiul esteticianului la 50 de ani

Artista a fost o femeie frumoasă în plină tinerețe și, fără îndoială, un aspect cât mai plăcut își dorește și acum, la 50 de ani.

Loredana a descoperit astfel bagheta magică a chirurgie estetice și, după cum se vede cu ochiul liber, tinerețea i-a fost redată. Pe de altă parte, cei mai vechi admiratori ai ei au criticat-o dur pe artistă pentru aceste schimbări majore.

„Pari prea nenaturală”, „De parcă ai ieșit de la muzeul de ceară”, spun cei mai cârcotași dintre cei care o urmăresc pe Lory pe paginile ei de socializare. Dar, orice răutăți s-ar spune, realitatea este că Lory arată exemplar, e o adevărată divă a showbizului românesc, iar energia pe care o are pe scenă poate stârni invidia chiar și celor foarte tineri și proaspeți în industria entertainment-ului.

Sprâncene tatuate. Ce avantaje ai și ce riscuri pot apărea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri