După divorțul său de Kim Kardashian, Kanye West caută ceva anume

După divorțul său de Kim Kardashian, Kanye West caută ceva anume
Acum că lunga poveste între Kanye West și Kim Kardashian s-a încheiat, atât Kim, cât și Kanye sunt liberi să se întâlnească cu alte persoane. Zvonurile au început deja să se învârtă în jurul lui Kanye și chiar a vorbit despre tipul de persoană pe care vrea să o aibă într-o relație acum că pleacă din lumea Kardashian-ilor.

După divorțul său de Kim Kardashian, Kanye West caută ceva anume. Prin ceea ce postează Kim, dovedește că s-a pus „pe piață” și că e liberă să iasă la întâlniri. Dar nici Kanye nu stă pe gânduri. El a spus ce vrea. Kanye vrea să se întâlnească cu o „artistă” după Kim.

Potrivit unei surse care vorbește cu Page Six, Kanye caută să se întâlnească cu cineva care îl înțelege mai bine după relația sa cu Kim. Se pare că rapperul dorește să fie „alături de o artistă și o persoană creativă”, explicând că este așa „că pot vorbi același limbaj unul cu celălalt”.

Înainte de a se căsători cu Kim în 2014, Kanye a avut relații cu modelele Chanel Iman și Amber Rose și a fost logodit cu designerul Alexis Phifer în 2006.

După divorțul său de Kim Kardashian, Kanye West caută ceva anume

Mai recent, fotografia lui Kanye cu Candace Owens a stârnit zvonuri de dragoste. Mulțumită în mare parte sprijinului său neclintit pentru Donald Trump, Kanye a devenit o figură controversată în lumea politicii. Mai recent, Kanye a fost luat la ochi în lumea politică datorită fotografiilor sale și a lui Candace Owen. Marea conservatoare e cunoscuăt pentru că face afirmații controversate. Unii cred că fotografiile celor doi înseamnă că o poveste de dragoste este în plină desfășurare. Dar nu este de fapt cazul.

De fapt, fotografiile recent postate online nu provin nici măcar dintr-o întâlnire recentă. În schimb, provin dintr-o întâlnire care a avut loc în 2018, când cei doi s-au întâlnit pentru a discuta despre Blexit. Aceasta e o organizație axată pe reforma justiției penale care susține, de asemenea, poliția și se opune  față de Black Lives Matter. Candace și Kanye au o politică similară, dar nu există dovezi care să sugereze că s-au mai întâlnit și în alte contexte, din 2018.

Căsătoria lui Kim și Kanye s-a destrămat în public

Nici Kim, nici Kanye nu par să se întâlnească în prezent cu nimeni. Indiferent de starea actuală a relației lor, sfârșitul căsătoriei s-a desfășurat public. Presa sugerează că mariajul lor a început să se destrame după interviul lui Kanye acordat publicației TMZ, în care a sugerat că sclavia era o alegere.

Mai mult, un episod din Keeping Up With the Kardashians s-a concentrat în mod explicit asupra problemelor din căsătoria lor, Kim recunoscând că Kanye se simțea neglijat după nașterea celui de-al treilea copil al lor. La mai bine de un an de la difuzarea acelui episod, Kim și Kanye s-au certat în fața camerelor de luat vederi în legătură cu ținuta ei pentru Met Gala, despre care el credea că arată prea mult.

Pe lângă fracturile personale din relația lor, Kim și Kanye au început, de asemenea, să fie divergenți și politic. Kanye s-a refugiat în religie. Apoi a reevaluat poziția pe probleme care variază de la manifestări publice, până la nuditate și avort. Între timp, Kim face încă fotografii nud și susține deschis Planned Parenthood. Stilurile lor de viață nu mai aveau niciun sens împreună. În cele din urmă, s-au dovedit a fi o „pană” pe care cuplul nu a putut să o depășească.

Regina Elisabeta, din nou în doliu. A suferit o nouă pierdere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre