După multe vedete cu care a fost combinat, Dan Bittman umblă acum cu o necunoscută

După multe vedete cu care a fost combinat, Dan Bittman umblă acum cu o necunoscută
După ani mulți alături de Liliana Ștefan, femeie care i-a dăruit trei copii, dan Bittman a plecat mai departe. Deși piesa sa „Ți-am dat un inel” se bucură încă de un succes imens, artistul nu i-a dat acesteia niciunul.

Sunt deja șase ani de când Dan Bittman s-a despărțit de cea care i-a fost alături bună parte din viață. De trei, artistul locuiește singur. Acum pare însă că vrea să renunțe la statutul de holtei. El a fost surprins de paparazzi Cancan.ro în compania unei șatene. Solistul de la Holograf, a fost surprins plecând de acasă, cu mașina, alături de o tânără, așezată confortabil în dreapta lui. Din „Nordului”, de unde locuiește, Dan Bittman și tânăra care îl însoțea au mers până la Universitate.

Tot drumul au stat de vorbă, arată sursa citată. Odată ajunși la destinație, artistul a fost mângâiat tandru, pe cap, de cea care i-a stat alături în mașină. Acum presa se întreabă dacă șatena este, cumva, cea mai nouă cucerire a artistului care, de foarte multă vreme, s-a ales cu titulatura de „amorez neliniștit”.

Care sunt marile vedete care i-au trecut prin pat lui Dan Bittman

De altfel, Dan Bittman a fost mereu sincer despre viața sa amoroasă. „M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea nu știu dacă îmi mai vine”, spunea, la un moment dat, Dan Bittman. O serie din relațiile sale sunt cunoscute publicului, pentru că au avut legătură cu femei celebre. Mezzosoprana Andreea Ilie sau cântăreața Monica Odagiu sunt doar două exemple.

Mihaela Rădulescu a trecut și ea prin patul celebrului interpret. „Ne-am sedus reciproc. A fost suficient să ne întâlnim o singură dată şi să ştim că ne vom mai întâlni şi vom fi împreună peste un timp”, povestea Dan Bittman într-un interviu acordat publicaței OKmagazine. Tot în anii 1990 a urmat o relație cu Tania Budi, pe atunci cea mai provocatoare prezentatoare din showbizul autohton.

După ele au urmat actrițele Alina Chivulescu și Monica Bârlădeanu. Potrivit zvonurilor, la începutul anilor 2000 a avut o relație cu Nadine. A urmat o aventură cu Alexandra Dinu, apoi alta cu cântăreața Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident. În a doua jumătate a anilor 2000, Dan Bittman se afișa Sorana, fosta componente a trupei A.S.I.A.

Și peste toate, și în ciuda diverselor aventuri, marea iubire a artistului a fost până acum șase ani, compozitoarea și textiera Liliana Ștefan. Despre femeia vieții lui, cu care are și trei copii (Alex, Patrik și Marc) artistul are numai cuvinte de laudă.

Sursa foto: Cancan, facebook