După Pepe, Raluca a găsit și ea marea iubire. Prima fotografie cu noul iubit

După Pepe, Raluca a găsit și ea marea iubire. Prima fotografie cu noul iubit
După un divorț din care păreau să iasă destul de șifonați sufletește, Pepe și Raluca pare că și-au fi găsit, din nou, sufletele pereche. Cântărețul, în persoana unui make-up artist cu care se știa de ani buni, Raluca, alături de un bărbat încă misterios.

După Pepe, Raluca a găsit și ea marea iubire și e așa de pătrunsă de sentimente încât nu a așteptat să fie surprinsă de alții în imagini alături de noul partener, ci a distribuit chiar ea, pe rețelele sociale, o fotografie în care se sărută pasional. A pus și o explicație foto, ca să înțeleagă și cei care nu s-ar fi „prins” din prima. „Iubirea mea” a scris Raluca alături de imaginea buclucașă. Peste fața iubitului a postat un sticker în formă de inimioară.

După Pepe, Raluca a găsit și ea marea iubire. Prima fotografie cu noul iubit

Se pare că bruneta l-a dat de tot uitării pe Pepe. Era și cazul, având în vedere că tatăl fiicelor sale defilează cu Yasmine Ody, make-up artist, și îi declară iubire absolută peste tot.

După Pepe, Raluca a găsit și ea marea iubire

Raluca Pastramă a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima postare de story de pe rețelele de socializare. Aceasta a pus prima imagine cu iubitul ei, în timp ce se îmbrățișau și se sărutau cu multă pasiune.  după câteva minute a șters imaginea, scrie Wowbiz.ro, care a reușit să o captureze, totuși.

Pepe, super îndrăgostit de noua iubită

Cântărețul latino nu se grăbește să dea declarații despre noua dragoste, dar prin tot ce face se vede că e îndrăgostit până peste cap. E interesantă evoluția sa. Când s-a separat de Raluca și a simțit nevoia să anunțe public, a suferit enorm. Părea distrus și doar fetițele sale îl mai înseninau. A vorbit public despre presupusa relației a fostei soții cu un bărbat.

După câteva luni, brusc, se sărută pasional pe ringul de dans cu o șatenă. Apoi lasă să se vadă că e topit după ea. „Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine”, declara Pepe într-un interviu.

Sursa foto: Instagram / Wowbiz.ro

Aere de divă de Clejani. Margherita s-a asortat cu papagalul

Recomandarile noastre