Aere de divă de Clejani. Margherita s-a asortat cu papagalul

Aere de divă de Clejani. Margherita s-a asortat cu papagalul
Are probleme mari cu poliția și e posibil să stea ceva timp în spatele gratiilor, dar se pare că nu-i pasă. Ce face Margherita cu papagalul ei?

Cu ce-și ocupă timpul Margherita în timp ce procurorii sunt la un pas să o arunce în închisoare? Unde stă artista cu papagalul?

Aere de divă de Clejani. Margherita s-a asortat cu papagalul

Margherita continuă să fie în lumea ei. Recent, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-a luat papagalul, și-a asortat hainele cu penele acestuia, s-a așezat în pat și s-a fotografiat. Ca toată lumea să știe cât de ocupată e, a postat poza pe contul său de Instagram și a dat și explicațiile de rigoare: „Eu și papagalul”. Probabil că și internauții s-au șocat de această postare, pentru că nimeni nu a comentat absolut nimic. Deocamdată…

Riscă cinci ani de închisoare

Pe de altă parte, Margherita nu a scăpat de probleme, acestea chiar acutizându-se. Dosarul în care e acuzată de conducerea mașinii sub influența drogurilor a ajuns pe masa Parchetului Judecătoriei sectorului 4 , apoi în instanță. Toată nenorocirea tinerei a început anul trecut pe 23 mai.

Atunci a provocat un accident în sectorul 4, pe Bulevardul Șincai, când se întorcea de la o petrecere. Comportamentul său ciudat i-a făcut pe oamenii legii să-și pună întrebat și să o ia la testat. Iar rezultatul nu i-a făcut deloc cinste. ”Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri. Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită!

Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, spunea Margherita în acel moment.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre