A făcut pasul cel mare. Decizia luată de Alexandra Stan care i-a schimbat viața

A făcut pasul cel mare. Decizia luată de Alexandra Stan care i-a schimbat viața
Este una dintre cele mai iubite vedete de la noi, iar hotărârea luată de Alexandra Stan i-a uimit pe toți. Ce a făcut cântăreața.

A ținut totul în secret și până azi nu a răsuflat nimic. Ce s-a întâmplat cu Alexandra Stan. Nimănui nu-i vine să creadă.

A făcut pasul cel mare. Decizia luată de Alexandra Stan care i-a schimbat viața

Nu, nu e o glumă. Alexandra Stan s-a măritat în cel mai mare secret. Vedeta a făcut declarații în exclusivitate despre cel mai frumos moment al vieții sale pentru viva.ro. „Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sfântul Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții.

E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic. Care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București. Și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim. Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit.”, a spus vedeta.

Își dorește enorm să devină mamă

Chiar dacă nu a spus nimănui cum se numește iubitul său, Alexandra s-a mulțumit doar să anunțe că e din București. Aceasta însă a mărturisit că își dorește din tot sufletul să devină mamă. „Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat.

Nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie”, a spus cu ceva timp în urmă Alexandra Stan.

Sursă foto: romaniatv.net