După ce s-a antrenat la Dani și Gabriela Oțil, „Mama natură” s-a măritat. Cu ce cadouri s-a ales

După ce s-a antrenat la Dani și Gabriela Oțil, „Mama natură” s-a măritat. Cu ce cadouri s-a ales
A avut nevoie de puțin antrenament pe la prieteni, dar în final și-a pus și ea pirostriile. Pe 20 februarie, anul trecut, mireasa a spus un ”Da” cetățenesc în fața ofițerului stării civile de la Timișoara. Apoi a venit pandemia și toate planurile au fost date peste cap.

După ce s-a antrenat la Dani și Gabriela Oțil, unde, alături de soțul ei a fost nașă „Mama natură” s-a măritat. Ceremonia a avut loc sâmbătă, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Roxana Ionescu a spus din nou „Da” în fața lui Dumnezeu și a preotului. „Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu”, i-a scris aceasta pe contul de Instagram, celui cu care are o relație de aproape șapte ani.

„Mama natură” s-a măritat

Fosta „Mamă Natură” Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc de ani buni împreună,  la Timișoara. De numele lor e legată comunitatea Epic Society, în jurul celui mai în vogă club din vestul României, unde Tinu e asociat și DJ.

Tinu Vidaicu nu mai este, însă, de foarte mult timp doar DJ. În ultimii ani, a devenit co-proprietarului unuia dintre cele mai tari cluburi din Timişoara şi managerul clubului Ponton Casa Baraj, de la Văliug, unul din cele mai căutate locuri de distracţie din Banat, pe timpul verii, cel mai în vogă din județul Caraș Severin. Din 2004, Vidaicu se ocupă de management artistic, organizare de evenimente, branding, marketing şi coaching. Anul trecut a devenit administratorul județului Caraș Severin. Și a început și un interesant proiect de coaching.

Roxana Ionescu este „figură publică” și câștigă și ea din promovarea de branduri și asocierea cu acestea, fiind un excelent consilier de marketing.

Tinu și Roxana au făcut o nuntă mică, conform restricțiilor. Petrecerea a avut loc la Epic. Nași au fost asociatul lui Tinu de la Epoic, deputatul Sebastian Răducanu, și soția sa. Alături le-au fost familiile și cei mai apropiați prieteni. Finii din București nu s-au remarcat în fotografiile de la nuntă. Dar cel mai bun prieten al lor, Răzvan Simion, a trimis un cadou. Inspirat.

Mireasa însă, s-a ales și cu un superb cadou imaterial. soțul ei, DJ, împreună cu alți colegii de platane, a lansat, ieri, ultimul remix cu celebra piesă Avicii, „I can feel your love”.

Sursa foto: Instagram

Răzbunarea scriitoarei Agatha Christie. Poliția a secat un lac atunci când aceasta a dispărut brusc

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp