Adrian Năstase va fi socru mare. Mezinul lui Adrian Năstase e gata să spună „Da”. Mihnea, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, se însoară cu iubita lui, Corina Corolevschi. „Ken și Barbie”, după cum au fost supranumiți, vor face nuntă mare în luna august. Fostul premier va fi socru mare încă o dată. Soția sa, Dana Năstase, e fericită că și băiatul cel mic se așează la casa lui și, poate, în curând, o va face bunică.

Potrivit Cancan.ro,  Mihnea și Corina au decis să devină soț și soție în vara acestui an. Evenimentul va avea loc în luna august, iar petrecerea, e programată la Clubul Diplomaților din Capitală. Supranumită „prinţesa Constanţei”, Corina se pregătește de o apariție spectaculoasă în cea mai importantă zi din viața ei de adult.

Mezinul lui Adrian Năstase e gata să spună „Da”

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi formează un cuplu de aproximativ șase ani. Sunt colegi de serviciu, în Parlamentul European. La toate recepțiile și evenimentele la care participă dovedesc că au studiat în detaliu ultimele tendințe ale modei. „Ken și Barbie” din politică se îmbracă de la cele mai mari case de modă din lume.

Viitoarea mireasă este fiica unui cunoscut afacerist de la malul mării. Tata, milionarul Constantin Corolevshi, are afaceri în turism, export de cherestea și reparații navale.

În vârstă de 31 de ani, Corina Corolevschi este o fostă campioană balcanică și multiplă campioană națională la mai multe probe de viteză și ștafetă. S-a apucat de sport la 9 ani şi s-a lăsat în 2011 în urma unei accidentări. A fost campioană balcanică la ştafeta de 4×100 metri, dublă campioană naţională la 60 metri, campioană naţională la 200 metri şi campioană naţională cu ştafeta de 4x3x2x1.

Mihnea Daniel Nastase a făcut liceul în Elveția, facultatea la Paris și masterul la Londra. În vârstă de 27 de ani, Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, lucrează la Bruxelles, el fiind asistentul eurodeputatului PSD Cătălin Ivan.

Prima afacere împreună

Luna trecută, Mihnea și Corina au demonstrat că pun afacerea înaintea verighetei și au deschis prima afacere împreună. Mihnea și Corina au ridicat la Corbu  un complex turistic de inspiraţie amerindiană. Proiectul se numeşte TeePee Corbu şi este compus în principal din corturi cu dotări de lux în interior și paturi matrimoniale, mai multe module, cu restaurant, ring de dans, parcare.

La finele lunii mai, mezinul lui Năstase și aleasa lui au inaugurat acest camping modern pe plaja de la Corbu. Cu o zi înainte de data inagurării, 29 mai, Mihnea, iubita sa, Corina, și prietenii lor, au invitat voluntarii să facă o curățenie generală în zonă, și să curețe rezervația naturală de pet-uri.

Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu nu se lasă: Îl vrea pe Gabi Bădălău de bărbat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri