Cristina Spătar a primit o lovitură mare de la viață. Prin ce dramă trece cântăreața

Cristina Spătar a primit o lovitură mare de la viață. Prin ce dramă trece cântăreața
Regina muzicii R&B e distrusă. Trece prin cel mai greu moment și e extrem de tulburată. Ce se întâmplă cu vedeta.

A pierdut tot ce a avut mai scump. Cristina Spătar e neagră de supărare. Durerea vedetei nu se poate exprima în cuvinte.

Cristina Spătar a primit o lovitură mare de la viață. Prin ce dramă trece cântăreața

Ghinion peste ghinion pentru Cristina Spătar. Anul trecut aceasta a anunțat că tatăl său s-a îmbolnăvit de cancer la gât și cu puțin timp în urmă, acesta a decedat. Vestea tristă a fost dată de vedetă pe pagina ei de Facebook, unde a postat o fotografie de la sicriul părintelui său. Și un mesaj zguduitor: „Drum lin spre îngeri, tată… Acolo o vei reîntâlni pe ea…”.

”Tatăl meu a încercat mai multe relații, toate ar fi murit de cancer. Cred că e un blestem. Acum am aflat că și el are cancer la gât. Eu și sora mea vrem să-i fim alături. Există un Dumnezeu și el îmi dă putere, lecții. Fiecare are un Dumnezeu, o cruce de dus, eu o duc pe a mea, e mai grea”, a mărturisit Cristina cu ceva timp în urmă.

„Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr. Chestia asta m-a marcat foarte tare”

Cea mai mare palmă pe care viața i-a dat-o a fost atunci când artista și-a pierdut mama, care a trecut la cele veșnice tot din cauza unui cancer nemilos. „Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv.

Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a afirmat aceasta, în cadrul unei emisiuni TV. Angela Spătar a trecut în lumea drepților în 1997, chiar în brațele Cristinei. Deși au trecut mulți ani de la această nenorocire, regina R&B nu poate uita imensa durere, dar e convinsă că mama sa îi dă puterea să treacă peste orice.

Sursă foto: Instagram