După Pepe, Raluca Pastramă a dat vestea anului. Bruneta și cântărețul se întrec la făcut copii

După Pepe, Raluca Pastramă a dat vestea anului. Bruneta și cântărețul se întrec la făcut copii
Raluca Pastramă și-a uimit fanii cu câteva fotografii publicate pe rețelele de socializare. La așa ceva chiar că nu s-a așteptat nimeni.

Fosta soție a lui Pepe e în culmea fericirii și l-a uitat definitiv pe cel care i-a dăruit două fetițe superbe.

După Pepe, Raluca Pastramă a dat vestea anului. Bruneta și cântărețul par că fac întrecere

Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, e mai frumoasă ca niciodată. Există bineînțeles un motiv extrem de bine întemeiat: e însărcinată! Bruneta s-a îndrăgostit lulea de iubitul Ibrahim, iar acum cei doi urmează să devină părinți. Vestea a fost cu atât mai șocantă cu cât a venit la scurt timp după ce Pepe anunțase și el că va deveni tătic pentru a treia oară.

Cu câtva timp în urmă a apărut pe rețelele de socializare un videoclip în care Raluca apare cu burtică, dar o bluză mai largă masca sarcina. Imediat, jurnaliștii au sărit cu telefoanele și fosta soție a lui Pepe a confirmat. Va fi mămică pentru a treia oară.

Va fi tot o fetiță!

Mai mult, Raluca Pastramă a spus și care va fi sexul bebelușului: va fi fetiță! “Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a mărturisit bruneta, potrivit Cancan.

Pepe a anunțat că deveni tată a treia oară în timpul unui concert

În ceea ce-l privește pe simpaticul Pepe, acesta le-a spus tuturor cât de fericit este că va fi din nou părinte alături de Yasmine Ody, în timpul unui concert. De asemenea, a spus că marele eveniment va avea loc în mai puțin de două luni. „Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, au fost cuvintele lui Pepe.

Sursă foto: cancan