Exclusiv. Ce face Yasmine acasă la iubitul ei, Pepe. E uluitor și ce spune despre el

Exclusiv. Ce face Yasmine acasă la iubitul ei, Pepe. E uluitor și ce spune despre el
Relația dintre Pepe și iubita sa, Yasmine Ody, este  pe zi ce rece tot mai solidă. Cei doi se iubesc foarte mult, iar tânăra are deja o relație foarte bună cu fiicele cântărețului.   

La câteva luni după ce a divorțat de soția sa, Raluca, cu care are împreună două fetițe, Pepe și-a găsit liniștea și dragostea în brațele unei femei mai tinere decât fosta sa soție. Yasmine Ody este un make up artist apreciat în lumea showbizului. De altfel, ea și Pepe se cunoșteau de mai mulți ani, cei doi colaborând pentru un proiect, așa cum a putut vedea oricine a fost curios să cerceteze contul tinerei de pe o rețea de socializare.

Iubita lui Pepe ne spune ce reprezintă artistul pentru ea

Dacă prin toamnă gurile rele dădeau ca certa despărțirea dintre ei, cei doi îndrăgostiți țin să arate lumii că sunt în continuare împreună și că se iubesc mai mult ca niciodată. Weekendul trecut cei doi au fost plecați în excursie la munte, la zăpadă, unde au schiat, și de unde Pepe a distribuit pe contul său de Instagram imagini în care își strânge afectuos la piept iubita. Întors acasă, artistul a mărturisit că are planuri serioase de viitor și că vrea să fie în formă maximă. Ca atare și-a cumpărat mănuși de box.

Dacă toată lumea se aștepta să îl vadă folosit mănușile într-o sală de sport, Pepe a surprins pentru că și-a cumpărat sac de antrenament și la montat la el în curte. Dar nu de la el am aflat acest detaliu, ci de la iubita sa, care, aflată la Pepe acasă, nu a ratat momentul să îl admire, din interior, de la căldură, pe iubitul său în timp ce lovește cu sârg sacul de box.

Foarte discretă pe rețelele sociale, cu atât mai mult de când a devenit iubita unui bărbat celebru, Yasmine Ody nu s-a abținut însă să îi facă indirect o mare declarație de dragoste cântărețului. „Al meu” a scris frumoasa make-up artistă pe imaginile filmate cu Pepe, și a adăugat și o inimioară.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre