Exclusiv. Pepe și-a pregătit mănușile de bătaie. De data asta nu se lasă

Exclusiv. Pepe și-a pregătit mănușile de bătaie. De data asta nu se lasă
Faptul că Pepe e o fire sportivă a ieșit la iveală mai ales în timpul divorțului de Raluca. Atunci, ca să își scoată din cap gândurile negative și problemele, a mers constant în sala de forță și a început să își antreneze pectoralii.

După un weekend în zăpadă, alături de Yasmine, noua dragoste a vieții lui, Pepe se pregătește să se bată. E hotărât să o facă, nu mai e cale de întors. El s-a pregătit și e gata de luptă.

Se spune că boxul este un mod eficient de a arde calorii, și ajută mult și la coordonare dar și la dezvoltarea unor noi abilități mentale. Pepe e hotărât să se pună pe treabă. Imediat ce s-a întors de la schi, unde, cum am spus, s-a aflat alături de iubita sa, artistul și-a cumpărat o pereche de mănuși de box.

A optat pentru unele în culoarea argintului, de la un brand celebru în domeniu. „Mi-am cumpărat singur un cadou, să am chef de antrenament”, a dezvăluit cântărețul.

Pepe și-a dus în weekend iubita să schieze

Cine se uită la Pepe vede că artistul arată din ce în ce mai bine. Noua relație îi priește, iar trupul îi e bine lucrat la sală. În plus, profită și de zăpadă, cât mai este, pentru a practica sporturi de iarnă. Lui îi place mult să schieze, de altfel, iar  iubita sa este de asemenea, o pasionată a acestui sport. Faptul că în 2019 Pepe a suferit un accident la schi nu l-a ținut departe de pârtie, unde a revenit imediat de anul următor.

Se pare că, după multiple vacanțe și activități în compania fiicelor sale, Pepe a optat să meargă în excursia de schi doar cu iubita sa, pentru a întreține focul pasiunii relației lor. Cei doi sunt împreună deja de peste un an de zile.

Yasmine Ody este cunoscută ca și make-up artist. Tânăra este o prezență discretă pe rețelele sociale, nu doar din prisma relației cu Pepe. Acest lucru a și alimentat, în trecut, zvonuri despre răcirea relației, fapte contrazise de ceea ce  le arată artistul fanilor, ori de câte ori face o activitate deosebită în compania iubitei sale.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre