Dureros. Oana Roman îl cheamă pe Marius înapoi. Suferă cumplit după despărțire. Exclusiv

Dureros. Oana Roman îl cheamă pe Marius înapoi. Suferă cumplit după despărțire. Exclusiv
De câteva zile de când Marius Elisei a plecat de acasă, Oana Roman și-a pus sufletul pe rețelele de socializare.

E clar că suferă enorm și speră că poate situația se schimbă și iubitul va reveni la gânduri mai bune.

Cu puțin timp în urmă, Oana Roman a mai postat câteva fotografii de la nunta cu Marius, amintiri de neuitat cu tatăl fetiței sale și micuța lor. Dar și un mesaj care arată cât de mult suferă pentru că e singură și cu multe probleme pe cap: 10 ani într-un minut. “Atât vreau să rămână… Amintirile astea”, sunt cuvintele fiicei lui Petre Roman.

Marius a rămas fără cuvinte

După ce a plecat în treaba lui, Elisei a postat o singură fotografie în care apare cu un zâmbet amar în colțul gurii și o explicație: “N-am ce să mai spun… te pup”. Au început să apară și comentariile fanilor tânărului, care nu vor fi deloc pe placul Oanei Roman. “Orice om are dreptul la fericire….! Nu vă potriviți și basta..!”, a spus un internaut.

Altul, i-a dat un sfat prietenesc, să o lase pe Oana, pentru că viața trăită lângă ea nu e ceea ce are el nevoie: “Las-o, mai băiete, îți irosești viața, fără sens. Tot împacă-te, desparte-te…! O viță ai, și asta, zdruncinată”.

Oana, dezamăgită că nu mai are timp nici măcar să meargă la coafor

De parcă nu-i ajungea că i-a plecat bărbatul, Oana Roman a dat și știrea zilei: i s-a stricat și mașina de spălat vase. Deși nu a crezut în Blue Monday și a explicat că vrea să fie zen, iată că belelele nu au ocolit-o. Într-un final, a găsit însă ajutor într-o firmă care i-a trimis un specialist. Dar mai e o problemă.

Pentru că nu are cu cine să lase casa, micii cățeluși dar și copilul, ea spune că nu are cum să ajungă la coafor să se vopsească. Iar acest lucru o deprimă. Se va îndura oare Marius Elisei când va avea atâtea probleme și se va întoarce acasă?

Recomandarile noastre