E aproape indecent ce face Dorian Popa cu noul său tatuaj

E aproape indecent ce face Dorian Popa cu noul său tatuaj
Dorian Popa a decis, vineri, să își incite toate fanele și toți fanii, astfel că și-a arătat nouă său tatuaj. Acesta are însă, o semnificație aparte.

Artistul este cât se poate de mândru de rezultat, în primul rând datorită semnificației acestuia, dar tot e aproape indecent ce face Dorian Popa cu noul său tatuaj!

Dorian Popa și-a surprins fanii cu un gest uluitor. Cu ocazia împlinirii a patru de când are canalul YouTube, unde numără deja peste 2 milioane de fani, Dorian Popa a decis să  marcheze momentul pe propria piele, așa că și-a făcut un tatuaj aparte.

Opera de artă a început să fie lucrată încă de zilele trecute, dar astăzi e finalizată. Iar rezultatul, colosal. Artistul și l-a desenat pe Cheluțu, câinele lui special și vedetă, dar și butonul de YouTube. Potrivit lui Dorian Popa, au fost nevoie de nu mai puțin de 17 ore pentru ca opera de artă de pe pielea sa să prindă contur. Și îl credem pe cuvânt.

E aproape indecent ce face Dorian Popa cu noul său tatuaj

Acesta nu este primul tatuaj pentru cântăreț. Dorian Popa a mărturisit că mai are și altele. Dar le ține bine ascunse de ochii lumii. Acum a decis însă să îl arate pe ultimul. Chiar dacă e și el bine poziționat într-o zonă destul de intimă, după cum se poate vedea în fotografii. A fost însă o bună ocazie pentru Dorian Popa să își mai etaleze, la bustul gol, pătrățelele și restul mușchilor, pentru care „trage” intens la sală.

E aproape indecent ce face Dorian Popa cu noul său tatuaj

Cântărețul este cât se poate de încântat de noul desen de pe corp, care îl înfățișează pe Cheluțu, probabil cel mai cunoscut cățel din România, și pe acre stăpânul său îl iubește exagerat de mult. În plus, în tatuaj mai apar logo-ul oficial YouTube, un peisaj exotic și cele mai importante date calendaristice din viața lui. Adică: „nașterea” canalului YouTube (19.02.2017), adoptarea lui Cheluțu (4.07.2019), finalizarea casei (20.02.2020). „Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Oana Roman, contrazisă de fostul soț. Nu a părăsit-o pentru o altă femeie, altul e motivul