E bine să te împrietenești cu noua iubită a fostului iubit. Selena Gomez și Hailey Bieber știu de ce. Au învățat de la alte vedete trecute prin viață

E bine să te împrietenești cu noua iubită a fostului iubit. Selena Gomez și Hailey Bieber știu de ce. Au învățat de la alte vedete trecute prin viață
În mod obișnuit toată lumea se așteaptă ca atunci când în peisaj apare o nouă iubită cea veche să devină dușmana de moarte a acesteia. Anumite vedete de la Hollywood dovedesc însă faptul că un astfel de comportament este o idee cat se poate de proastă.

Cea mai bună atitudine este să te împrietenești cu noua iubită a fostului tău iubit. Selena Gomez și Hailey Bieber chiar fac asta. sunt mai prietenoase ca niciodată, după cum recent s-a și văzut. Cele două au participat împreună la gala Academy Museum of Motion Pictures, îmbrățișându-se.

Speculațiile internauților cu privire la o dușmănie între cele două au existat mult timp. Gomez a fost iubita lui Justin Bieber timp de aproximativ opt ani, până când cuplul și-a anunțat despărțirea, în mai 2018. Două luni mai târziu, el s-a logodit cu Hailey. De atunci, fanii Selenei au dus o luptă neîncetată în numele sărmanei părăsite. Dar nu era nevoie. De altfel inclusiv Hailey, a mărturisit recent într-un podcast: „Când eu și el am început să ne vedem, el nu a fost niciodată într-o relație, în niciun moment… Nu este caracterul meu să mă amestec în relația cuiva. Nu aș face niciodată așa ceva. Am fost crescută mai bine de atât”.

Selena Gomez și Hailey Bieber au învățat de la Demi Moore și Emma Heming

Selena și Hailey nu sunt singurele prietene care au împărțit același bărbat. Este ieșită din tipare relația pe care Demi Moore o are cu actuala soție a fostului ei, Bruce Willis. Demi a fost așa de bine integrată în noua familie a actorului, încât e invitată la petrecerile actualei soții a lui, Emma Heming. Și la o serie de alte evenimente.

Amintim că pe durata izolării impuse la începutul pandemiei de Covid-19, Bruce Willis și Demi Moore au stat împreună, cu și fără Emma Heming, ceea ce dovedește, încă o dată, că există prietenii durabile și după divorț. Pe de altă parte, după o relație îndelungată, la separare, nu poți tăia în două prietenii. Ei rămân prieteni comuni. Pe care îi veți mai întâlni, cu toții. Inclusiv cu noua parteneră a fostului iubit. Prin urmare o relație civilizată cu ea, e chiar liniștitoare.

Sursa foto: Instagram