Fantastic ce fac Demi Moore și Bruce Willis după divorț! Ce spun marii actori

Fantastic ce fac Demi Moore și Bruce Willis după divorț! Ce spun marii actori
Poți rămâne prieten cu ex după divorț? Unii susțin că e inadmisibil: efectul despărțirii înseamnă ură reciprocă. Alții vin și țin sus și tare teoria că ”măcar de dragul copiilor” sau al ”frumoșilor ani” petrecuți împreună, o prietenie trebuie să rămână după un mariaj întins pe mai mulți ani.

Bruce Willis și Demi Moore sunt exemplul perfect pentru a doua variantă. Au rămas prieteni buni și după divorț. Ba mai mult, Demi a devenit una din cele mai apropiate prietene ale celei care i-a luat locul în patul, inima și viața celebrului actor. Acum două zile, actuala soție a lui Bruce Willis, Emma Heming și-a sărbătorit ziua de naștere alături familie, care a inclus-o și pe fosta soție a actorului, Demi Moore.  ”A fost cu adevărat o zi de naștere fericită pentru mine”, a postat Heming pe Instagram.

Modelul a sărbătorit joi, 18 iunie, aniversarea a 42 de ani și a a împărtășit cu fanii ei imagini de la petrecerea atât de specială. Soția lui Bruce Willis, care are două fiice cu celebrul actor – Evelyn, de șase ani, și Mabel, de opt ani, și-a sărbătorit aniversarea alături de prima soție a lui Bruce, Demi Moore, împreună cu fiica cea mai mare a celor doi, Rumer.

În vârstă de 57 de ani, Demi arată ravisant, chiar mai tânără decât buna ei prietenă.

Lăsând deoparte fițele, și opulența, cu toții au participat la ”un picnic aniversar minunat” cu hot dogi. Momentul tortului a fost aplaudat de întreg grupul, după cum s-a văzut din postările sărbătoritei de pe rețeaua de socializare, iar după aceea, cu toții au plecat într-o drumeție.

Amintim că pe durata izolării, Bruce și Demi au stat împreună, cu și fără Emma, ceea ce dovedește, încă o dată, că există prietenii durabile și după divorț.

Vedetele Hollywood Bruce Willis și Demi More s-au căsătorit oficial în anul 1987 și au fost împreună până în anul 2000, când au divorțat. Din acest mariaj, cuplul s-a ales cu trei fiice:  Rumer, de 31 de ani, Scout, de 28 de ani și Tallulah, de 26 de ani. Bruce Willis s-a recăsătorit, cu modelul Emma Heming, în 2009, aceasta preluând și numele lui.

Timp de 8 ani, în perioada 2005 – 2013, Demi More a fost căsătorită cu mai tânărul actor Ashton Kutcher, diferența dintre cei doi fiind de 16 ani.

Sursa foto: Instagram / Emma Heming Willis, Pixabay / Free Photos