E loc de doi Buhnici sub soare: Banciu începe și el să jignească femeile, sperând că va beneficia de aceeași atenție

E loc de doi Buhnici sub soare: Banciu începe și el să jignească femeile, sperând că va beneficia de aceeași atenție
Radu Banciu a călcat pe bec, iar colegii de breaslă cred că nu e întâmplător. Sunt siguri că a făcut-o cu intenție, pentru publicitate.

Mircea Badea l-a făcut praf aseară pe Radu Banciu spunând-o direct: că îl imită pe Buhnici ca să-l bage și pe el lumea în seamă. Ca atare, Badea a s-a oferit să îi dea și el o mână de ajutor: a făcut apel la public să-i fie milă și să intre să-i comenteze bazaconiile. Jurnalistul Radu Banciu e cunoscut pentru stilul său caustic de a comenta evenimentele, acesta fiind și formatul emisiunilor pe care le-a realizat de-a lungul timpului.

Joi, jurnalistul Radu Banciu a strecurat, printre știrile din fotbal din emisiunea sa, Fotbal All Inclusive de la Prima Sport, o serie de comentarii grave la adresa femeilor. Mai ceva ca Buhnici, acesta a incitat direct la violență. El a spus că 99% dintre femeile pe care le-a cunoscut „asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când”. „Sunt atât de proaste, cele mai multe, că asta își doresc”, a  punctat jurnalistul. Contactat de Libertatea, Banciu a spus că a fost „o fabuloasă satiră, o discuție făcută ca să râdem de prostie, nu să incităm la violență”.

Radu Banciu, remarci misogine și care instigă la violență. Apoi a zis că era satiră

„Atât timp cât pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine. Atât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi”, a spus Radu Banciu în emisiunea difuzată în direct. Jurnalistul a răspuns în acest fel la comentariul unui urmăritor care i-a spus, cităm, că „a alungat toate muierile de pe chat”.

Radu Banciu a mai spus că femeilor le place ca bărbatul să fie dur cu ele, „să fie bărbat”. El a exemplificat cu una din femeile care îi urmărea emisiunea și chiar intervenea în discuții. „Așa era și Alexandra Brad (una dintre urmăritoarele emisiunii, care a comentat de mai multe ori în chat-ul live, n.r.), de câte ori ne răsteam la ea, în genunchi venea. O dată i-am zis: nu ieșim și noi să bem o…? Gata, n-a mai intrat pe chat o săptămână”.

În aceeași emisiune, Radu Banciu a susținut că 99% din femeile pe care le-a cunoscut „asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să vadă că există o autoritate. Dar asta nu o spune niciuna în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu”.